Odys PRO Q8 – tableta cu ecran de 8 inci cu suport 3G si pret bun

Daca modelul despre care am discutat mai devreme nu este unul chiar potrivit nevoilor tale (poate display-ul sau spatiul pentru stocare sunt prea mici) atunci, de la acelasi producator aducem astazi la review modelul cu o configuratie mai buna dar si cu un display potrivit pentru activitatile multimedia. Odys PRO Q8 este tableta pe care am vrut sa o cumpar inainte de Odys Connect 7 PRO, si pe care m-am jucat catea ore bune, asadar imi pot da cu parerea despre performantele dar si constructia acesteia.

Asa cum am precizat si in articolul anterior Odys este un producator german cu produse low buget. Recent intrat si in Romania modelul despre discutam astazi este disponibil doar la eMAG, acolo avand garantie 24 de luni oferita de producator precum si transport gratuit. Din fabrica aceasta vine cu Android 4.2.2 Jelly Bean insa este posibil ca pe viitor sa primeasca update pentru o versiune mai noua de Android, totul depinde de producator.

Odys PRO Q8 din fata

Chiar daca este vorba despre o tableta ieftina (in raport cu performantele oferite) acest model este unul care arata si foarte bine – carcasa este construita dintr-un plastic de calitate cu finisaj mat care o face foarte rezistenta la urmele aparute dupa utilizare precum si micile zgarieturi ce pot aparea in timp. Cantareste 350 grame si este foarte subtire – poate fi tinuta chiar si intr-o singura mana o perioada indelungata fara probleme. Nu se incalzeste excesiv nici atunci cand este solicitata mai mult timp.

Asa cum am precizat la inceputul acestui review diagonala de 8 inci este potrivita pentru activitatile multimedia – internet, filme si jocuri. Rezolutia acestuia este de 1280 x 800 pixeli, destul de buna avand in vedere ca discutam despre un model ieftin. Culorile sunt bune, imaginile afisate sunt clare insa unghiul de vizibilitate nu este chiar cel mai bun. Totusi, raspunde bine la comenzi, nu trebuie sa apesi foarte tare, preia imediat comanda.

Sub carcasa este ascuns un procesor marca MT8382, cu 4 nuclee fizice acesta fiind suficient sa poata rula fluent si fara lag cam orice joc sau aplicatie aparuta, bineinteles fiind ajutat de 1GB memorie RAM. Pentru stocare producatorul a pus la dispozitie 16GB insa acesta poate fi extins cu ajutorul unui card MicroSD, pana la maxim 32GB. Are doua difuzoare stereo care se aud suficient de puternic si clar – nu distorsioneaza nici atunci cand sunt la maxim.

La fel ca si modelul de 7inci, Odys PRO Q8 nu exceleaza atunci cand vine vorba de foto sau video. Camera frontala este tip VGA iar cea de pe spate are doar 2 megapixeli. Pozele scoase de catre acestea sunt bune doar atuni cand exista suficienta lumina naturala. La internet aceasta se poate conecta atat prin WiFi cat si prin 3G – pentru acest lucru aveti nevoie de o cartela SIM cu optiunea de internet activata. Bateria poate oferi o autonomie de pana la 4-5 ore de utilizare normala. Este prezent si senzorul GPS, aceasta putand fi folosita pe post de navigator.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *