Odys LUX GPS – tableta ieftina cu specificatii bune si display generos

Daca iti doresti o tableta noua pentru internet, filme si jocuri, insa nu dispui de un buget foarte mare sau poate pur si simplu nu vrei sa cheltui foarte mult pentru acest „moft”, atunci modelul adus astazi la review poate fi unul potrivit pentru tine. Odys LUX GPS a aparut recent in oferta acestui magazin, pretul fiind unul dintre principalele sale atuuri. Practic, in momentul de fata cred ca este una dintre cele mai ieftine tablete cu display de 10 inch.

Este destul de mare, deci poate fi utilizata fara probleme atat pentru internet cat si pentru filme sau jocuri. Legat de aspect, aceasta pastreaza acelasi design modern si elegant, intalnit in prezent la majoritatea device-urilor din aceasta categorie de pret. Desi LUX ne duce cu gandul la un model premium, nu este vorba despre asa ceva. Tableta este construita dintr-un plastic de calitate cu finisaj decente. Bineinteles, nu poate fi comparata cu modele mai scumpe de la producatori premium, insa chiar si asa raportul pret/calitate este unul foarte bun. Dimensiunile sunt cele standard, fiind un model destul de subtire si usor.

Odys LUX GPS din fata

Vine direct cu Android 5.0 Lollipop, un sistem de operare stabil care functioneaza chiar foarte bine. Este posibil ca pe viitor sa primeasca update pentru ultima versiune de Android. Sub „capota” intalnim un procesor Quad Core tactat 1.3 GHz, suficient de performant incat poate rula fara probleme cam orice aplicatie prezenta in Market. Cred cu tarie ca 1 GB de memorie RAM sunt suficienti atat pentru OS cat si pentru restul de aplicatii sau jocuri instalate.

Asa cum am precizat Odys LUX GPS este o tableta cu display generos, perfecta pentru activitatile multimedia. Diagonala acestuia masoara 10 inch iar rezolutia maxima este de 1280 x 800 pixeli. Imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. De asemenea unghiul de vizibilitate este unul extrem de bun, discutam totusi despre un ecran IPS. Desi este un model ieftin, ecranul raspunde bine la comenzi, nu trebuie sa apesi foarte tare pentru preluarea acestora.

Pentu stocare aveti la dispozitie 16GB, insa o mare parte sunt ocupati de catre Android, de aceea recomand instalarea unui card MicroSD, acesta poate aduce un plus de pana la maxim 32 GB. Are un singur difuzor dar sunetul generat de acesta este unul suficient de puternic si clar – nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim. Cu siguranta nu este o tableta pentru poze, camera frontala este VGA iar cea principala are o rezolutie maxima de 2 megapixeli. Pozele facute sunt destul de slabe calitativ, mai ales daca nu exista suficienta lumina. Legat de autonomie, acest model vine cu o baterie de 8000 mAh care poate asigura pana la maxim 6-7 ore de utilizare obisnuita (internet, filme sau jocuri).

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *