Odys Leos Quad Pro – tableta de 10 inch cu pret accesibil

Daca esti interesat de marime si nu de performante sau materiale premium, atunci Odys Leos Quad Pro poate fi tableta potrivita pentru tine. Aparut recent in oferta magazinelor acesta se adreseaza in special celor care isi doresc un device cu display generos, ideal pentru activitatile multimedia (filme, web browsing si jocuri). Aparuta recent in oferta magazinelor online din Romania, acest model a devenit la scurt timp cea mai ieftina tableta de 10 inch pe care o poti cumpara in aceasta perioada.

Desi nu este vorba despre un producator foarte cunoscut, garantia primita este cea standard, 24 de luni. Ca si constructie acest model este unul fabricat in totalitate dintr-un plastic alb mat care pare sa reziste foarte bine atat la urmele aparute dupa utilizare precum si la micile zgarieturi ce pot aparea in timp. Dimensiunile sunt cele uzuale avand o greutate de 566 grame si o grosime care nu depaseste 0.98 centimetri. Chiar si dupa mai multe ore de utilizare aceasta ramane comfortabila si nici nu se incalzeste excesiv.

Odys Leos Quad Pro in cutie

Totusi pentru o protectie suplimentara recomand o husa, mai ales ca pretul acestora este unul nu foarte mare. Legat de ecran, diagonala de 1001 inch este una potrivita pentru aplicatiile multimedia, chiar daca rezolutia de 1024 x 600 pixeli nu este chiar cea mai buna pe care o poti avea. Chiar si asa imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. Unghiul de vizibilitate nu este precum cel intalnit la ecranele IPS insa cred ca este suficient pentru un ecran LCD. Important este ca raspunde bine la comenzi, nu trebuie apasat foarte tare, asa cum se intampla de obicei la modelele mai ieftine.

Sub carcasa este prezent un procesor produs de Mediatek, mai exact modelul MTK8127. Acesta este dotat cu patru nuclee fizice care functioneaza la o frecventa standard de 1.3 GHz. 1GB de memorie RAM sunt suficienti atat pentru OS cat si pentru restul de aplicatii sau jocuri instalate. Nu cred ca exista in acest moment aplicatie din Market care sa nu functioneze fluent. Sistemul de operare cu care vine din fabrica este Android 4.4 KitKat. Desi nu este ultima versiune de Android acesta ruleaza chiar foarte bine, fara erori sau alte probleme specifice tabletelor ieftine.

Pentru stocare producatorul pune la dispozitie 16GB insa o buna parte din acestia sunt ocupati de catre Android, de aceea recomand sa instalati un card MicroSD pentru extinderea spatiului de stocare. Sunetul este asigurat de cele doua difuzoare stereo care se aud suficient de puternic si clar, nu distorsioneaza nici atunci cand sunt aproape de maxim. De asemenea Odys Leos Quad Pro vine dotata cu 2 camere web, una frontala cu rezolutie VGA si una aflata pe spate, cu rezolutie de 2 megapixeli. Pozele facute nu sunt chiar cele mai bun insa nu poti avea pretentii ridicate de la o tableta ieftina. Legat de autonomie, bateria va poate tine departe de priza pana la maxim 5-6 ore de utilizare continua.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *