Odys Junior Tab 8 PRO – tableta pentru copii cu performante bune

Daca sunteti in cautarea unei tablete bune pentru cel mic, atunci Odys Junior Tab 8 PRO poate fi o alegere inspirata. Desi numele acesteia ne da de inteles ca discutam despre un model adresat copiilor, performantele acesteia o fac potrivita chiar si pentru adulti, adica pentru persoanele obisnuite care isi doresc un device performant pentru internet, filme sau jocuri. Cea mai buna oferta am gasit-o aici, inclus in pret fiind si transportul.

Legat de aspect, Odys Junior Tab 8 PRO este o tableta care arata similar cu ce intalnim la majoritatea producatorilor. Este construita dintr-un plastic de calitate cu finisaj usor mat, rezistent la urmele aparute dupa utilizare dar si la micile zgarieturi ce-si pot face aparitia in timp. Dimensiunile sunt cele uzuale, cantareste 375 grame iar grosimea nu depaseste 1 centimetru. Din fabrica vine cu Google Android 4.4, insa este posibil ca pe viitor sa primeasca update la o versiune mai noua. Acum poate va intrebati de ce Odys Junior Tab 8 PRO este considerata o tableta pentru copii.

Odys Junior Tab 8 PRO din fata

In primul rand aceasta dispune de cateva optiuni care va permite sa limitati accesul celor mici. Veti putea restrictiona utilizarea sau instalarea anumitor aplicatii precum si utilizarea tabletei. Asa cum precizeaza producatorul, bonus veti primi cateva aplicatii pentru copii, deja preinstalate. Legat de performanta, Junior Tab 8 este dotata cu un procesor ARM Cortex A9 Quad-Core 1.3GHz, cu patru nuclee fizice. Este un model performant care permite functionarea sistemului de operare dar si a aplicatiilor instalate in conditii decente – fara lag sau alte probleme intalnite de obicei la modelele ieftine.

Diagonala de 8 inch este una potrivita atat pentru web browsing cat si o utilizare multimedia (jocuri sau filme). Ecranul este unul IPS cu rezolutie maxima de 1280×800 pixeli. Imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. De asemenea unghiul de vizibilitate este unul excelent. Este dotata cu un singur difuzor, insa sunetul generat de acesta este unul puternic si clar – nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim.

Desi in prezent standardul pentru RAM este undeva la 2GB, nu pot spune ca 1 GB de memorie nu sunt suficienti pentru o utilizare obisnuita. Pentru stocare producatorul pune la dispozitie numai 8GB, insa acestia pot fi mariti cu ajutorul unui card MicroSD. Nu sta foarte bine la capitolul foto/video, camera frontala avand o rezolutie VGA iar cea principala de 2 megapixeli. Ambele scot poze destul de slab calitativ, insa trebuie sa tinem cont ca discutam despre un model ieftin.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *