Nordstar CS-25V3A-VB137AY4C – 9000 BTU cu pret accesibil si kit de instalare inclus!

Daca in urma cu cativa ani reuseam sa scap de caldura cu un banal ventilator, astazi fara un aparat de aer conditionat nu cred ca putem rezista. Temperaturile au crescut considerabil in ultimii ani, astfel ca la soare avem parte si de 45 grade. Pentru sezonul de vara Nordstar CS-25V3A-VB137AY4C reprezinta o alegere inteleapta. Este un aparat de aer conditionat care vine de la un producator cu renume si experienta in domeniu, iar spre surprinderea mea, pretul este unul chiar foarte bun.

Daca sunteti interesati de acest model, cea mai buna oferta online am gasit-o aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind transportul precum si kitul de instalare (in limita a 3 metri de traseu frigorific). Are un raport pret/calitate si performanta foarte bun iar functiile acestuia sunt cele pe care le gasim la modelele mult mai scumpe de la producatori din zona premium. Totusi, puterea de racire nu este chiar cea mai mare, de aceea il recomand doar pentru locuinte cu pana la 2-3 camere, daca vreti ceva pentru spatii mai largi, recomand acelasi model, doar cu o putere de 12.000 BTU (Nordstar CS-32V3A-1C137AY4A), diferenta de pret fiind foarte mica.

Nordstar CS-25V3A-VB137AY4C unitate interioara

Nu se pot spune foarte multe lucruri despre aspectul acestuia, fiind un model clasic, usor de integrat in orice colt al locuintei dumneavoastre. Este alb iar unitatea centrala este dotata cu un mic display tip LCD care indica temperatura setata. Informatii suplimentare cu privire la treapta de ventilare, programul folosit sau temperatura, este disponibil ecranul de la telecomanda. Aceasta este mica ca si dimensiune, raspunde rapid la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intutiv, dupa cateva ore aproape ca le inveti asezarea.

Pentru ca foarte multa lume este interesata de consum atunci cand cumparat un aparat de acest gen, CS-25V3A-VB137AY4C este un aparat economic, fiind incadrat in clasa de consum energetic A+ atunci cand este utilizat pentru racire. Conform specificatiilor, puterea consumata la racire este de 760 wati, astfel chiar si utilizat zilnic, acesta nu va creste cu mult factura la energia electrica. Consumul scazut este datorat in mare parte compresorului tip Inverter. Acesta reuseste sa scada consumul dar si sa faca aparatul mai silentios. Zgomotul produs de unitatea interioara este cuprins intre 40-48 decibeli, astfel ca nu deranjeaza nici atunci cand este utilizat intr-o treapta superioara de ventilare.

Ca o mica paranteza, compresorul folosit de Nordstar este unul marca GMCC, adica acelasi compresor pe care il intalnim si la aparatele de aer conditionat marca Samsung. De asemenea compresorul Inverter face posibila functionarea acestuia chiar si atunci cand temperatura exterioara ajunge pana la -15 grade, fiind util chiar si pe timpul iernii. Nordstar CS-25V3A-VB137AY4C nu este un aparat care sa impresioneze prin functii sau dotari Smart, acesta vine echipat cu functiile strict necesare unui electrocasnic din aceasta categorie: racire/incalzire, ventilare, dezumidificare, timer, sleep/night mode, auto, auto restart si dezghetare automata.

Articole similare:

Un comentariu pentru “Nordstar CS-25V3A-VB137AY4C – 9000 BTU cu pret accesibil si kit de instalare inclus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *