Nordstar CS-25V3A-MB137AY4T – cea mai buna alegere pentru apartament

Daca pana in prezent ventilatorul clasic reusea sa ma scape cu viata de zilele caniculare, anul acesta pur si simplu n-am mai putut rezista si am ales sa-mi instalez un aparat de aer conditionat. Nu stiam ce sa aleg, asadar am ales sa ma documentez inainte de achizitionare acestuia. Am ascultat parerile specialistior si dupa cateva cautari pe internet m-am oprit la Nordstar CS-25V3A-MB137AY4T, un model foarte bun pentru apartament de la un producator cu experienta si vechime in domeniu.

Eu am ales sa il cumpar de aici, avand cel mai bun pret disponibil in acea perioada precum si transportul gratuit. De asemenea, inclus in pretul de achizitie am primit si kitul pentru instalare, in felul acesta montajul m-a costa mai putin. Trebuie precizat faptul ca pentru instalare trebuie sa alegeti o firma autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia oferita de producator.

Nordstar CS-25V3A-MB137AY4T din fata

La fel ca si majoritatea aparatelor din aceasta categorie design-ul este unul simplu, unitatea interioara fiind usor de integrat in orice camera din locuinta fara a strica aspectul acesteia. Eu am ales sa o montez in hol, in felul acesta racirea camerelor se face uniform, chiar daca intr-un timp ceva mai lung. Informatiile cu privire la temperatura, programul setat precum si treapta de ventilare sunt disponibile pe display-ul prezent pe telecomanda. Display-ul de la unitatea interioara afiseaza informatii cu privire la temperatura setata.

Asa cum am precizat din titlul acestui articol, CS-25V3A-MB137AY4T este un model perfect pentru apartamentele mici si mijlocii (maxim 2 camere), avand o putere maxima de racire de 9000 BTU pe ora. Conform producatorului acesta este incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este utilizat pentru racire si clasa de consum energetic A, atunci cand este folosit pentru incalzire. Indiferent de modul de utilizare ales consumul de energie este unul redus, dupa aproape o luna de utilizare zilnic, acesta mi-a adus un plus la factura de aproape 60 lei.

Consumul redus este dat in principal de compresorul tip Inverter, acesta permite aparatului sa functioneze chiar si atunci cand temperatura externa ajunge pana la -10 grade. Tot datorita compresorului de ultima generatie agomot produs este unul redus atat pentru unitatea de interior cat si pentru unitatea de exterior. Pentru ca aerul ventilat sa fie intotdeauna curat, lipsit de bacterii si mirosuri neplacute acesta este echipat si cu filtru catalizator rece, care indeparteaza eficient mirosurile neplacute din aer.

Functiile din dotare sunt cele standard, intalnite de obicei la orice aparat de aer conditionat (racire, incalzire, ventilare si dezumidificare) precum si alte functii speciale, cum ar fi: – programare pornire/oprire, program de functionare pe timp de noapte – (adapteaza functionarea aparatului la necesitatile de confort pe timp de noapte), precum si pornire automata dupa intreruperea alimentarii electrice si restaurarea acesteia. Ca o concluzie al finalul acestui articol, recomand Nordstar CS-25V3A-MB137AY4T celor care nu au nevoie de putere mare de racire insa isi doresc un aparat premium cu consum scazut de energie.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *