Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA – aer conditionat de calitate cu compresor tip Inverter

Daca atunci cand vine vorba de tablete, televizoare si telefoane mobile recomand cu incredere Samsung, LG sau Sony atunci cand vorbim despre aparate pentru climatizare pe primul loc in recomandarile mele sunt produsele marca Nordstar, Mitsubishi si Whirlpool, producatori cu experienta si vechime in domeniu. Fiindca temperatura din termometre incepe incet, incet sa creasca aceasta perioada este una potrivita pentru achizitionarea unui aparat de aer conditionat, indiferent ca locuiesti la casa sau apartament acesta te va scapa de caldurile insuportabile.

Modelul recomandat de mine astazi este unul marca Mitsubishi cu o putere maxima de 12000 BTU pe ora acesta este excelent pentru un apartament cu 2-3 camere. Recomand ca atunci cand il montati daca exista posibilitatea sa alegeti montarea acestuia in hol, astfel aerul rece sa fie distribuit uniform in fiecare incapere din casa dumneavoastra. Iarasi trebuie sa mentionez faptul ca inclus in pretul de achizitie nu este inclusa si montarea acestui aparat – montajul trebuie efectuat de o echipa autorizata, pentru a putea beneficia de garantie.

Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA  unitate interioara

Unitatea interioara este alba, pur (asa cum precizeaza producatorul) iar display-ul unde puteti gasi informatii despre temperatura este asezat in partea dreapta. Cantareste 9 kilograme iar zgomotul maxim produs de aceasta este de 43 decibeli, acesta fiind doar atunci cand functioneaza intr-o treapta superioara. Telecomanda este destul de mica insa foarte bine construita – butoanele uzuale sunt la indemana iar pe micul display tip LED veti gasi informatii despre programul setat precum si temperatura. Despre unitatea exterioara nu se pot spune prea multe lucruri, aceasta cantareste 25 kilograme (atentie mare pe ce perete alegeti sa o montati) iar zgomotul produs de aceasta este unul constant, de 50 decibeli – nu este foarte zgomotoasa si cred ca poate fi montata fara probleme chiar si langa fereastra pentru ca nu va deranja.

Se incadreaza in clasa A de consum energetic, datorita compresorului Inverter aceasta are un consum redus de energie. Consumul anual pentru functia de racire este de 212 kW pe an iar atunci cand este folosit pentru incalzire consumul creste, ajungand undeva la 885 kW pe an. Compresorul din dotare este unul Mitsubishi Electric si fiindca foloseste tehnologia Inverter acesta poate functiona chiar si cand afara sunt temperaturi minime de -10 grade. Functiile din dotare sunt cele standard, pe care le intalnim la orice alt aparat din aceasta categorie: racire, purificare, ventilare, incalzire, dezumidificare, timer si functia pentru noapte – sleep.

Acest model vine dotat cu un singur filtru Anti-Bacterian, cel pentru praf, care se poate curata si spala foarte usor ori de cate ori este nevoie. In comparatie cu alti producatori aparatele de aer conditionat marca Mitsubishi vin cu garantie de 3 ani de zile, ceea ce iti ofera un plus de incredere si siguranta. Ca o concluzie acest aparat de aer conditionat este perfect pentru cei care isi doresc un produs premium la pret accesibil si nu vor sa plateasca in plus doar pentru brand.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *