Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA – 9000 BTU, suficienti pentru intreaga locuinta!

Chiar daca in Romania brandul Mitsubishi nu este unul foarte cunoscut si apreciat, produsele din portofoliul acestui producator fac parte din categoria premium. Astazi aducem in prim plan un aparat de aer conditionat marca Mitsubishi, potrivit pentru persoanele care isi doresc un produs de calitate, eficient si cu consum redus de energie. Pe piata din Romania acesta a aparut in 2015, insa chiar si asa acest aparat este unul care poate concura fara probleme cu modele premium de la producatori precum Samsung sau LG.

Il recomand celor deschisi, care nu vor sa plateasca in plus doar pentru marketing si brand. In aceasta perioada cea mai buna oferta am gasit-o aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Garantia oferita de producator pentru acest model este de 36 de luni, fiind printre singurele branduri care ofera 3 ani garantie pentru produsele de acest gen. Pentru a beneficia de garantie, firma care instaleaza aparatul trebuie sa fie autorizata de catre producator. Din experienta personala, pretul pentru instalare este in jur de 350-400 lei, insa acesta poate varia in functie de oras sau firma care se ocupa de montaj. Ce am omis este faptul ca aparatul vine fara kit de instalare inclus.

Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA unitate interioara

Daca vreti ca instalarea sa fie efectuata intr-un timp scurt, recomand achizitionarea acestui aparat inainte de inceperea sezonului estival, in acea perioada este posibila ca instalarea sa fie decalata pana la sfarsitul verii. Odata instalat, Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA este un aparat simplu si usor de integrat in orice camera din locuinta. Unitatea interioara pastreaza acelasi design clasic cu care ne-am obisnuit de-a lungul timpului. Informatiile cu privire la temperatura, programul utilizat sau treapta de ventilare sunt disponibile pe ecranil LCD de la telecomanda.

De asemenea, si unitatea externa este una compacta, usoara si silentioasa putand fi instalata in spatii limitate. Cei 9000 BTU sunt suficienti pentru racirea unei locuinte cu maxim 3-4 camere. Poate fi utilizat si pentru spatii mai largi, insa in cazul acesta randamentul aparatului scade iar consumul de energie creste. Conform specificatiilor acesta este incadrat in clasa de consum energetic A, atat la racire cat si la incalzire. Acesta are un consum de 0,73 kW/h atunci cand este folosit pentru racire si 0,87 kW/h atunci cand este folosit pentru incalzirea locuintei.

In ambele cazuri consumul de energie este unul scazut, chiar daca nu discutam despre cel mai puternic aparat de aer conditionat. Consumul redus este datorat in mare parte datorita compresorului tip Inverter, marca Mitsubishi Electric. Acesta nu doar ca reuseste sa scoata un consum de energie bun dar face aparatul mult mai silentios. Conform producatorului, tehnologia inovatoare si unica a Mitsubishi Electric, acest motor ofera o densitate si o forta magnetica ridicate, ceea ce conduce la o eficienta energetica sporita si o mai buna fiabilitate. Functiile din dotare sunt cele uzuale, intalnite in prezent la majoritatea aparatelor din aceasta categorie: racire/incalzire, ventilare, dezumidificare, timer si sleep/night mode.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *