Liebherr Cuef 4015 – combina frigorifica economica cu design modern si elegant

Daca esti in cautarea unei combine frigorifice cu volum net total mare, dar iti doresti sa fie in acelasi timp si moderna, dar nu foarte scumpa, iti recomand cu incredere noul model Liebherr Cuef 4015 si te asigur ca acesta corespunde intru totul cerintelor tale. Are volum net total 358 litri, este impartita in doua compartimente foarte spatioase (frigider si congelator), functioneaza cu un singur compresor si inregistreaza un consum mic de energie electrica, dovada a faptului ca face parte din clasa de eficienta A++.

In general, atunci cand esti interesat de un astfel de aparat electrocasnic, ai pretentia sa fie cat mai spatios, pentru a putea depozita mai multe alimente in interiorul sau, sa nu consume mult si desigur, sa arate cat de cat modern. Cea despre care discutam astazi este o combina frumoasa, prevazuta cu design elegant, rafturi din sticla in interior, doua compartimente in care spatiul este eficient organizat, manere verticale si display LED cu comenzi tactile, prin intermediul caruia pot fi setate temperaturile in frigider si congelator.

Liebherr Cuef 4015 din fata

Masoara 201.1 x 60 x 62.5 centimetri, are culoare inox, iar compresorul este cat se poate de silentios – nivel de zgomot 40 (dB), iar multumita faptului ca nu este galagioasa, aceasta poate fi asezata cu usurinta in orice coltisor al casei fara sa te deranjeze, reusind sa completeze perfect designul bucatariei tale moderne. Liebherr nu este chiar cea mai ieftina combina, insa daca iti place si doresti sa ti-o achizitionezi, iti recomand magazinul online eMAG, deoarece acolo am gasit cea mai avantajoasa oferta verifica pretul, dar si posibilitatea de a plati cu banii in rate lunare.

Si daca tot ti-am prezentat cateva aspecte generale despre noul model, acum a venit momentul sa vorbim in detaliu despre frigider si congelatorul. Primul, adica racitorul, are volum net total mare – 270 litri, 4 rafturi elegante din sticla, compartiment pentru fructe si legume, suport din inox pentru sticlele de vin, alte 4 suporturi pe usa pentru borcane si recipiente de diferite marimi, iluminare cu LED-uri si sistem de dezghetare automat.

Congelatorul este de asemenea foarte spatios, are in total 88 litri, 3 compartimente in care pot fi congelate 7 kg/24 h, tava pentru gheata, tehnologie SmartFrost si sistem de dezghetare manual. Alimentele si felurile de mancare preferate vor putea fi pastrate in cele mai bune conditii, chiar daca acestei combine ii lipseste sistemul NoFrost. In cazul in care nu este foarte importanta pentru tine prezenta sa, o poti achizitiona cu toata increderea, deoarece combina frigorifica Liebherr Cuef 4015 reprezinta o alegere buna, raportul sau calitate-pret fiind excelent (consuma doar 229 kwh/an, are autonomie mare de functionare fara curent electric – 28 ore, design modern, compresor silentios si spatiu mare pe care ti-l pune la dispozitie in cele doua compartimente elegante).

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *