Liebherr CN 4015 – combina frigorifica spatioasa, cu sistem de racire NoFrost

Combina frigorifica Liebherr CN 4015 are sistem de racire NoFrost, volum net total mare – 256 litri, design modern si compresor silentios si foarte eficient, iar unul dintre motivele pentru care am ales sa ti-o prezint astazi este pretul avantajos cu care aceasta poate fi achizitionata. Asadar, daca esti interesat de un nou aparat frigorific, modern, eficient si foarte spatios, vreau sa stii ca ti-l recomand cu toata increderea pe cel mentionat mai sus, deoarece indeplineste toate caracteristicile necesare pentru a fi considerat o alegere inspirata.

Masoara 201 x 60 x 62.5 centimetri, este o combina alba, frumoasa si foarte eleganta, prevazuta cu rafturi din sticla in interior, compartimente bine organizate in congelator si motor super silentios, care atinge un nivel de zgomot de doar 39 dB. Cel mai avantajos pret al acesteia l-am gasit la magazinul eMAG verifica oferta actuala, iar daca optezi pentru achizitionarea sa online, este bine sa stii ca transportul nu te costa nimic si ca ai garantie 2 ani de zile. In plus, in cazul in care vrei sa-ti asiguri produsul mai mult timp, poti alege extinderea garantie contracost pentru inca 12 sau 24 de luni.

Liebherr CN 4015 deschisa

De ce sa alegi combina Liebherr? Din foarte multe motive care iti asigura cele mai importante lucruri: are volum net total mare, sistem de racire NoFrost, consum mic de energie electrica, functii moderne si eficiente. Datorita tehnologiei revolutionare NoFrost, aparatul frigorific nu necesita a fi dezghetat periodic, asa cum se intampla in cazul modelelor obisnuite. Acesta raceste interiorul celor doua compartimente cu ajutorul curentilor de aer, fara sa permita formarea pojghitelor de gheata in congelator si frigider.

De asemenea, combinele care au in dotare sistem NoFrost solicita mai putin compresorul, iar de aici rezulta un consum mai mic de energie electrica si o durata de viata mai lunga a motorului. Modelul de fata este incadrat in clasa de eficienta A++ si inregistreaza un consum de 252 kwh/an. Acesta functioneaza cu un singur compresor, are sistem de avertizare usa deschisa care intra in functiune dupa 60 de secunde si iluminare interioara cu LED-uri.

Frigiderul se poate lauda cu volum generos, 269 litri, 5 rafturi din sticla securizata, compartiment pentru fructe si legume, 4 suporturi pe usa si display elegant LCD care iti afiseaza temperatura din interiorul acestuia. Congelatorul beneficiaza de sistem NoFrost, are 87 litri, 3 compartimente in care pot fi congelate 11 kg/24 h si tava pentru gheata. Datorita pastrarii unei temperaturi constante, alimentele vor putea fi conservate mai mult timp in cele mai bune conditii, ferite de bacterii, mirosuri neplacute si mucegai.

Si pentru ca nu i-am gasit niciun minus, consider ca noua combina frigorifica Liebherr CN 4015 este perfecta in orice locuinta moderna! O recomand tuturor cu cea mai mare incredere, deoarece raportul sau calitate-pret este excelent! Sunt convinsa ca si tu o sa te bucuri de acest aparat electrocasnic la fel de mult cum m-am bucurat si eu cand l-am vazut pentru prima data si cred ca tarie ca nu o sa te dezamageasca!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *