LG GBB539PZQWS – combina frigorifica dotata cu sistemul Smart Diagnosis

Cine ar putea sa-i gaseasca vreun minus combinei frigorifice LG GBB539PZQWS, cand ea arata atat de bine, costa putin si are si volum net total mare? Din punctul meu de vedere, nimeni, pentru ca acesta este un aparat frigorific carui nu-i lipsesc nici macar functiile si tehnologiile moderne, iar la capitolul desing, fara indoiala primeste calificativul maxim!

Daca esti interesat sa ti-o achizitionezi, trebuie sa stii ca are volum net total 318 litri, doua compartimente foarte spatioase, pret avamtajos pe care il vei putea gasi online la magazinul eMAG verifica pretul, transport gratuit pana la domiciliul tau si garantie valabila 2 ani de zile. Combina masoara 190 x 59.5 x 65 centimetri, este argintie, are usi reversibile, manere integrate si un singur compresor eficient si foarte silentios, care reuseste sa scoata anual un consum foarte bun – 277 kwh/an, clasa de eficienta energetica A+.

LG GBB539PZQWS din fata

Desi nu m-as fi asteptat sa gasesc si sistem NoFrost, pentru ca este un aparat frigorific destul de ieftin, iata ca acest model este prevazut si cu o astfel de tehnologie moderna, care reuseste sa raceasca fara sa produca gheata! Sistemul NoFrost este bazat pe curentii de aer rece distribuiti uniform, asigurand in acest mod o temperatura optima in ambele compartimente si conditii prielnice pentru alimentele din interior, ferindu-le de bacterii, mucegai si mirosuri neplacute. Frigiderele si congelatoarele care sunt dotate cu NoFrost au o durata mai lunga de viata si consum energetic scazut.

LG se evidentieaza prin intermediul aspectului elegant pe care il are, atat la exterior, cat si in interiorul celor doua compartimente. In partea superioara poate fi remarcat cu usurinta display-ul LCD cu afisaj mare si butoane touch, prin intermediul carora pot fi setate temperaturile dorite. Combina are finisaje moderne, o culoare superba, sistem de avertizare usa deschisa, care se activeaza automat in cazul in care tii usa deschisa mai mult de 60 de secunde, functie blocare acces copii – iti ofera posibilitatea de a bloca usile celor doua compartimente astfel incat cei mici sa nu le poata deschide si SmartDiagnosis – functie de autodiagnosticare, care te anunta de eventualele probleme afisand un anumit cod pe display-ul LCD.

Ca oricare alt aparat frigorific de genul acesta si cel despre care discutam astazi are frigider si congelator. Racitorul se regaseste in partea de sus, are in total 227 litri, 3 rafturi din sticla securizata, compartiment pentru fructe si legume, suporturi pentru oua, borcane si sticle, sistem MultiAirFlow – distribuie uniform curentii de aer rece si iluminare cu LED-uri, in timp ce congelatorul are volum de 91 litri, tava pentru gheata si bineinteles, sistem NoFrost.

Combina frigorifica LG GBB539PZQWS arata excelent, functioneaza perfect, asadar, pot spune ca are raport calitate-pret foarte bun! O recomand cu incredere tuturor celor care sunt interesati sa-si achizitioneze un aparat frigorific modern, dar in acelasi timp ieftin, mentionand faptul ca cea mai avantajoasa oferta o veti putea gasi online la magazinul eMAG!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *