LG GBB530PVQWB – combina frigorifica cu sistem Smart Diagnosis, accesibila

Atunci cand vine vorba de aparate electrocasnice pentru bucatarie, femeile sunt cele care au ultimul cuvant de spus in majoritatea cazurilor. Ele isi petrec mare parte a timpului in aceasta incapere si tot ele gatesc, asa ca sunt indreptatite sa faca mofturi daca ceva nu le convine si sa spuna „pas” anumitor modele daca ajung la concluzia ca nu sunt ceea ce cauta. Astazi discutam despre combina frigorifica LG GBB530PVQWB, una dintre cele mai frumoase si mai moderne de pe piata, pe care sunt convinsa ca orice gospodina si-ar dori sa o aiba in bucatarie.

De ce cred asta? Ei bine, pentru ca pe langa designul elegant de care noul aparat dispune, acesta iti ofera spatiu mare pentru depozitarea alimentelor, tehnologie full NoFrost si functii moderne. LG este unul din liderii mondiali pe gama de frigidere cu economisire de energie, datorita tehnologiei Compresor Liniar. Multumita acestui sistem de motorizare revolutionar, nivelul de zgomot este redus, iar durata de viata a aparatului frigorific, mult mai mare decat a altor modele obisnuite.

In plus, tehnologia NoFrost solicita mai putin compresorul, rezultand astfel un consum mic de energie electrica (317 kwh/an). In cazul de fata vorbim despre o combina cu sistem full NoFrost, ceea ce inseamna ca atat frigiderul, cat si congelatorul beneficiaza de racire fara gheata in interior. Gratie acestei tehnologii moderne, depozitarea alimentelor proaspete este posibila oriunde in frigider, fara teama de a se altera. Aparatele frigorifice care au in dotare NoFrost, nu necesita a fi dezghetare periodic, deoarece nu au gheata in interior! Astfel, intretinerea se va realiza mult mai usor, compresorul va fi solicitat mai putin si implicit, consumul de energie va fi mai mic, iar durata de viata mai mare.

LG GBB530PVQWB din fata

Tinand cont de toate aceste aspecte, eu personal recomand cu toata increderea frigiderele si congelatoarele care beneficiaza de NoFrost, chiar daca sunt putin mai scumpe! Daca te intereseaza sa afli de unde poti cumpara noul model LG cu cel mai mic pret de pe piata, raspunsul este urmatoarul: de la magazinul online eMAG verifica pretul care iti ofera transport gratuit pana la domiciliu, plus garantie valabila 2 ani de zile. Ce zici, te tenteaza?

Sunt convinsa ca te intereseaza sa afli cat mai multe detalii legate de felul in care sunt organizate cele 2 compartimente, nu-i asa? Combina masoara 201 x 59.5 x 68.6 centimetri, are volum net total 343 litri, frigider in partea superioara si congelator putin mai jos de acesta. Racitorul se bucura de spatiu mare pentru depozitarea alimentelor, mai exact 252 litri, 4 rafturi din sticla, 4 suporturi pe usa (poti aseza aici oua, sticle, borcane), compartiment pentru fructe si legume, compartimentul Fresh O Zone – pastreaza alimentele proaspete mai mult timp si iluminare cu LED-uri – emisie de caldura redusa.

Congelatorul are de asemenea volum mare, 91 litri, 3 sertare in care pot fi congelate 9 kg/24 h si tava pentru gheata. In afara de NoFrost, la capitolul sisteme inteligente, aparatul frigorific bifeaza si urmatoarele optiuni:Multi Airflow – sistem inteligent care distribuie uniform aerul in tot copartimentul racitor, astfel incat alimentele sa-si pastreze prospetimea un timp indelungat, Smart Diagnosis – rezolva promt si eficient eventualele probleme si sistem de avertizare sonora, care isi face simtita prezenta in cazul in care tii usa deschisa mai mult de 60 de secunde (are rolul de a economisi energie electrica).

Combina frigorifica LG GBB530PVQWB este argintie, moderna, eleganta si foarte usor de incadrat in orice coltisor al casei. Multumita afisajului LED din partea superioara, ai posibilitatea de a seta temperaturile dorite in ambele compartimente prin simpla apasare a unui buton. N-am niciun dubiu in privinta eficientei sale, asadar, o recomand cu incredere tuturor, deoarece raportul sau calitate-pret este excelent!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *