LG F14U2TDN0 – masina de spalat rufe economica si silentioasa

Programe pentru copiii nou-nascuti, capacitate mare de incarcare de 8 kg si functie SmartDiagosis care te ajuta sa identifici rapid orice problema prin intermediul telefonului mobil, cam acestea sunt principalele lucruri care mi-au atras atentia la noua masina de spalat rufe LG F14U2TDN0 cu incarcare frontala. Aceasta face parte din cea mai noua seria fabricata chiar in 2015, beneficiaza de design elegant, functii inteligente si tehnologie de ultima generatie, cum ar fi NFC (near field communication) tagging – poti programa masina sa porneasca prin intermediul SmartPhone-ului.

Prima impresie pe care mi-a facut-o a fost buna, din toate punctele de vedere, iar in privinta pretului n-am nimic de obiectat verifica pretul, deoarece consider ca acesta reprezinta calitatea produsului si standardele inalte la care el a fost proiectat. LG este o masina de spalat rufe cu capacitate mare de incarcare – 8kg, perfecta pentru familiile numeroase, viteza de centrifugare ce poate ajunge pana la 1400 rotatii pe minut – stoarce hainele spalate pana la ultima picatura de apa si dimensiuni ce masoara 85 x 60 x 58 centimetri.

LG F14U2TDN0 din fata

Spre deosbire de alte modele clasice, masina de spalat rufe LG poate realiza miscari variate ale cuvei in functie de programul ales, datorita designului sau unic. Aceasta functie, impreuna cu viteza de rotire controlata si cu abilitatea cuvei de a se roti atat spre stanga, cat si spre dreapta, contribuie la imbunatatirea semnificativa a performantelor de spalare, oferind rezultate perfecte de fiecare data. In plus, tesaturile articolelor tale vestimentare preferate vor fi protejate, astfel incat tu sa te bucuri mai mult timp de ele.

Multumita capacitatii mari de incarcare de 8 kg, ai acum posibilitatea de a spala cu ajutorul sau, articole voluminoase gen paturi, cuverturi sau pilote, pe care inainte erai nevoita sa le speli manual. Cele mai importante programe pe care le vei gasi aici, sunt urmatoarele: reimprospatare, mix, sport, bumbac, antialergic, ingrjire nou-nascut, easy care, duvet, dark wash, silent wash si rapid – 30 minute.

Tehnologia pe care o utilizeaza programul TurboWash, are rolul de a reduce durata unui program de spalare obisnuit la 59 de minute si de a permite realizarea unor economii de energie impresionante. Aceasta reduce consumul de energie cu pana la 15 procente si consumul de apa cu pana la 40 de procente, motiv pentru care LG este considerata a fi una dintre cele mai economice masini de spalat rufe – face parte din clasa A+++, consuma 9000 litri apa/an.

Motorul Direct Drive este silentios, fiabil si foarte eficient, deoarece functioneaza fara curea si scripete. Gratie prezentei sale, masina este mult mai economica, nu produce zgomot si-ti garanteaza o durata lunga de viata – dispune de 10 ani garantie standard pentru motor si componentele acestuia. Ca oricare alt model de top si acesta beneficiaza de optiune pentru programare intarziata – amana inceperea programului cu pana la 24 de ore, display LED – iti afiseaza cele mai importante informatii cu privire la ciclul spalarii si durata acestuia, blocare acces copii si selector pentru centrifugare.

Din partea mea, masina de spalat rufe LG F14U2TDN0 cu incarcare frontala primeste calificativul maxim, deoarece are cel mai bun raport calitate-pret si-ti ofera rezultate excelent la spalare din toate punctele de vedere! O recomand cu incredere celor care isi doresc un astfel de model de top!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *