LG F12B8QD5 – masina de spalat rufe cu sistem 6 Motion

Daca doresti sa-ti achizitionezi o masina de spalat rufe eficienta, moderna si accesibila din punct de vedere financiar, iti recomand noul model LG F12B8QD5. Pe langa faptul ca arata foarte bine, aceasta este o masina incapatoare, capabila sa spele pana la 7 kg de rufe murdare, utilizand programe si tehnologii de ultima generatie, care iti asigura intotdeauna cele mai bune rezultate. Este alba, moderna si foarte frumoasa, prevazuta panou de comanda frontal si cu display LED cae afiseaza timpul ramas pana la finalizarea programului in curs de desfasurare.

Masoara 85 x 60 x 55 centimetri, poate fi integrata cu usurinta in orice coltisor al casei si programata sa spele utilizand una dintre cele multiplele optiuni pe care ti le pune la dispozitie, cum ar fi: program rapid – dureaza doar 30 de minute, cuverturi – duvet, bay care – recomandat pentru hainele bebelusilor, clatire + stoarcere, skin care, bumbac, sintetice, delicate, mix, sport. In cazul in care iti place si esti interesat sa ti-o achizitionezi, iti recomand cu incredere magazinul eMAG verifica pretul, deoarece online am gasit cel mai avantajos pret al sau! In plus, transportul este gratuit, iar garantia valabila 2 ani de zile.

LG utilizeaza cea mai noua tehnologie de motorizare, Direct Drive, care ii asigura masinii tale eficienta energetica sporita, deoarece motorul asezat direct pe tambur elimina pierderile de energie, durabilitate mare in timp, nivel redus de zgomot, stabilitate mare in timpul centrifugarii si vibratii minime. Viteza de centrifugare poate ajunge pana la 1200 rotatii pe minut, rezultand astfel rufe stoarse eficient pana la ultima picatura de apa.

LG F12B8QD5 din fata

Spre deosebire de modelele clasice, LG vine in plus cu tehnologia unica de spalare a rufelor murdare, care iti asigura intotdeauna cele mai bune rezultate, indiferent de gradul de murdarie. 6 Motion efectueaza urmatoarele procese: rotire – asigura o distribuire si spalare obisnuita a hainelor, urcare – covorare – previne sifonarea hainelor in timpul ciclului de spalare si centrifugare, amestecare – dizolva eficient detergentul si clateste utilizand miscari rapide, leganare – protejeaza tesaturile delicate printr-o miscare usoara in apa, prevenind astfel stramtarea si deteriorarea hainelor preferate, filtrare si rostogolire – reduce zgomotul produs de caderea rufelor, rostogolindu-le sub nivelul apei. Acest aparat electrocasnic este capabil sa detecteze automat cantitatea de rufe murdare, prin intermediul senzorilor inteligenti pozitionati in interiorul cuvei, si astfel sa adapteze consumul de apa si energie electrica in functie de necesitati.

In acest mod vei economisi timp si resurse. Masina consuma 171 kwh/an si doar 10000 litri apa/an, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+++. De asemenea, pe lista optiunilor sale inteligente, pe langa programare intarziata si blocare acces copii, se regaseste si Smart Diagnosis. Daca vei intampina probleme de functionare, utilizand smartphone-ul vei trimite un mesaj codat despre problema, service-ului autorizat LG, astfel incat acesta sa se ocupe de solutionarea defectiunilor. Eficienta, economica si extrem de usor de utilizat, masina de spalat rufe LG F12B8QD5 cu incarcare frontala reprezinta cea mai buna alegere pe care o poti face in momentul de fata! Iti recomand cu toata increderea acest nou model si te asigur ca raportul sau calitate-pret este excelent!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *