LG F12B8QD1 – masina de spalat rufe economica si accesibila

In orice locuinta moderna, fie ca vorbim de casa sau apartament, ai neaparat nevoie de masina de spalat rufe, combina frigorifica, plita, cuptor incorporabil si multe alte aparate fara de care n-ai putea sa-ti desfasori activitatile casnice. Daca esti in cautarea acestora, astazi iti prezint noua masina de spalat rufe LG F12B8QD1 cu incarcare frontala si capacitate mare de 7 kg, perfecta pentru orice familie numeroasa. Cu ajutorul sau vei putea spala mai multe haine murdare intr-un singur ciclu, precum si articole voluminoase: patura de pe pat, pilota cu care te invelesti cand dormi, lenjeria sau chiar cuvertura groasa.

Avand in vedere faptul ca masina de spalat rufe este un aparat electrocasnic pe care nu-l schimbi in fiecare an, eu personal consider ca necesita o deosebita atentie in momentul in care o alegi. Astfel, vei fi sigura ca ai luat cea mai buna decizie si te vei putea bucura o lunga perioada de timp de performantele aparatului tau electrocasnic, fara ca acesta sa fie considera demodat sau depasit de situatie. Capacitatea de incarcare, viteza de centrifugare, programele si consumul de resurse, reprezinta cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere.

LG F12B8QD1 din fata

Noul model despre care discutam astazi, are capacitate mare de 7 kg, viteza de centrifugare ce poate ajunge pana la 1200 rotatii pe minut, 13 programe si un pret foarte bun verifica oferta. LG se poate lauda cu motor Inverter Direct Drive, construit direct pe arbore, fara nici o unealta sau curea care poate generea frecare sau zgomot. Linistita, fara vibratii si foarte eficienta, aceasta poate fi programata sa spele chiar si pe parcursul noptii, deoarece nivelul sau de zgomot este redus. 6 Motion Direct Drive iti ofera performante optime la fiecare ciclu de spalare si un consum mic de resurse: 171 kwh/an, 10000 litri apa/an.

Tehnologia inverter la Direct Drive detecteaza cantitatea de rufe murdare din interiorul cuvei, gratie senzorilor inteligenti si adapteaza automat programul de spalare recomandat, cantitatea de apa necesara caltirii, dar si durata de timp, astfel incat la final tu sa te poti bucura de rezultate excelente!

Display-ul LCD afiseaza cele mai importante informatii legate de ciclul spalarii, pentru ca tu sa fii la curent cu tot ceea ce se intampla cu rufele tale: timpul ramas pana la terminarea programului, viteza de centrifugare, temperatura apei si etapa de spalare in curs de desfasurare. Cateva dintre cele mai importante programe pe care le vei putea intalni aici sunt urmatoarele: extra-clatire, bumbac, delicate, sport, intensiv, matase/lana, baby care – special pentru hainele bebelusilor sau persoanelor cu pielea sensibila, mixt, spalare manuala, clatire + centrifugare. De asemenea, masina iti pune la dispozitie optiune pentru programare intarziata, functie pentru curatarea si igienizarea tamburului, selector pentru centrifugare si functie de blocare a panoului de comanda, astfel incat cei mici sa nu ii poata deregla setarile.

Fiind o masina inteligenta, automat de pe lista dotarilor sale nu ptea lipsi autodiagnosticarea. Multumita acesteia, ai posibilitatea sa afli care sunt eventualele sale probleme intr-un stadiu incipient, oferindu-ti totodata solutii pentru remedierea acestora, fara a mai fi nevoie sa chemi la tine acasa o persoana specializata in domeniu. In acest mod vei economisi timp si bani si-ti vei putea rezolva mult mai repede problemele ce tin de functionarea masinii tale de spalat rufe.

Masina de spalat rufe LG F12B8QD1 este perfecta din toate punctele de vedere! O recomand cu incredere tuturor celor care isi doresc un nou aparat electrocasnic cu capacitate mare de 10 kg si functii inteligente, deoarece raportul sau calitate-pret este excelent! Acest produs are transport gratuit si garantie valabila 2 ani de zile.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *