LG Econo Inverter Z12EM – putere mare de racire cu protectie dubla contra bacteriilor

Pentru ca nu mai este mult pana cand temperaturile ridicate isi vor face din nou prezenta, producatorii consacrati pentru aparatele de aer conditionat si-au facut publice modelele din 2016. In cazul celor de la LG, modelul Z12EM este unul potrivit pentru incaperile medii si mari, fiind un aparat cu putere de racire 12.000 BTU, consum redus si foarte silentios. Il recomand pentru persoanele care isi doresc un produs de calitate cu performante bune. Vine de la un producator din zona premium, asadar nu lipsesc nici functiile sau dotarile de top.

Este aparut recent pe piata din Romania iar cea mai buna oferta am gasit-o aici verifica oferta actuala, inclus in pret fiind transportul. Vine fara kit de instalare iar dupa achizitionare trebui sa aveti in vedere si pretul platit pentru instalarea aparatului. Din experienta personala acesta este in jur de 350-400 lei, acesta fiind in functie de oras sau firma care se ocupa de montaj. Trebuie sa apelati la o firma autorizata de catre producator, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia (36 de luni). Cred ca cei de la LG sunt printre singurii care ofera garantie pentru aparatele de aer conditionat 3 ani de zile.

LG Econo Inverter Z12EM unitate interioara

La exterior aparatul pastreaza acelasi design clasic, intalnit la majoritatea modelelor din aceasta categorie. Unitatea interioara este complet alba, iar design-ul simplist face din acest aparat unul usor de integrat in orice camera din locuinta. Dimensiunile sunt cele uzuale, fiind posibila instalarea acestuia in locul vechiului aparat, fara a mai fi nevoie de alte gauri in perete. Informatiile cu privire la temperatura, treapta de ventilare sau programul utilizat sunt disponibile pe display-ul tip LCD prezent pe telecomanda.

Capacitatea de racire/incalzire este de 12000 BTU/h, fiind un aparat potrivit pentru o locuinta cu maxim 4-5 camere. Se poate utiliza si pentru incaperi mai spatioase, insa atunci randamentul acestuia scade. Conform specificatiilor acesta este incadrat in clasa de consum energetic A+ atunci cand este utilizat pentrun racire si A, atunci cand este folosit pentru incalzirea locuintei. Consumul redus este datorat in mare parte compresorului tip Inverter marca LG. Acesta nu doar ca reduce consumul dar face aparatul mult mai silentios. Zgomotul produs de unitatea interioara este de maxim 58 decibeli iar cel de unitatea exterioara este de 65 decibeli. In ambele cazuri discutam despre un zgomot redus care nu va deranja. ­čśÇ

Functiile din dotare sunt cele uzuale, plus alte cateva ceva mai speciale: Autocuratare, Autodiagnoza si Soft dry operation. De asemenea acest model este Wi-Fi Ready. Pentru ca aerul ventilat de LG Econo Inverter Z12EM sa fie intotdeauna curat si lipsit de bacterii sau impuritati, acesta este dotat cu un filtru cu protectie dubla, acesta fiind conceput pentru a capta particulele de praf cu o marime de peste 10 microni, fiind principala protectie impotriva prafului si a bacteriilor.

Articole similare:

Un comentariu pentru “LG Econo Inverter Z12EM – putere mare de racire cu protectie dubla contra bacteriilor

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *