LG 32LF630V – televizor Smart cu sistem de operare WebOS

Aducem astazi in prim plan un model nou de televizor care face parte tot din noua gama de televizoare Smart marca LG insa de aceasta data este vorba despre un model care foloseste ca sistem de operare webOS 2.0. Pe scurt, acesta sistem este unul optimizat astfel incat experienta Smart sa fie cat mai placuta si usor de utilizat, chiar si fara o telecomanda magica sau tastatura si mouse. Meniul este foarte bine structura iar accesul la functiile Smart se face mult mai usor.

LG 32LF630V este aparut abia la inceputul lui 2015 insa abia de cateva zile este disponibil si in ofertele magazinelor online. Avand in vedere ca discutam despre un televizor cu functii premium, pretul este unul corect, pe masura performantelor. Online il puteti cumpara de la eMAG verifica pretul, acolo avand si transport gratuit precum si optiunea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni – in cazul in care aveti de gand sa il pastrati mai mult timp si vreti sa fiti asigurati si dupa expirarea garantiei oferite de producator.

LG 32LF630V din fata deschis

Design-ul acestuia este unul modern si elegant, pot spune ca se incadreaza in standardele actuale atunci cand vine vorba de aspect si dimensiuni. Dupa cum se poate observa si din imaginile puse la dispozitie de producator acesta model este unul extrem de subtire, cu o grosime de numai 5 centimetri (fara suport). Rama din jurul ecranului este foarte ingusta, in felul acesta lasa mai mult spatiu disponibil pentru display. Forma suportului pare invechita, acesta fiind regasit in general la modelele mai vechi.

Acesta se poate monta si pe perete insa pentru acest lucru este nevoie de un suport VESA compatibil cu dimensiunile acestuia. Telecomanda din dotare este standard dar care poate fi folosita fara probleme chiar si pentru functiile Smart ale acestui TV. Asezarea butoanelor este intuitiva, dupa cateva ore de utilizare deja le poti sti ordinea butoanelor uzuale. Posturile TV se schimba aproape instant, chiar daca este vorba despre un post digital sau HD.

Pe partea de audio acesta este echipat cu doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 10 wati. Avand in vedere ca nu este vorba despre un model cu diagonala foarte mare cred ca sistemul audio cu care vine este unul suficient, care se aude puternic si clar, fara sa distorsioneze. In cazul in care nu sunteti multumiti de performatele audio ale acestuia puteti oricand opta pentru un sistem audio extern, avand atat iesire digital cat si tip jack.

Asa cum am mai spus-o si in alte articole diagonala de 80 centimetri este potrivita pentru o camera de apartament sau chiar pentru un living cu dimensiuni mai mici. Rezolutia acestuia este de 1920 x 1080 pixeli, adica FullHD. Cred ca este o rezolutie potrivita, in concordanta cu diagonala de 80 centimetri. Imaginile afisate sunt clare iar culorile, contrastul si unghiul de vizibilitate sunt foarte bune. Poate concura fara probleme chiar cu modele premium de la producatori de top.

Tunerul digital DVB-T2, DVB-C, DVB-S2 si slotul CI+ sunt prezente, acestea fiind utile pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD, indiferent care este operatorul dumneavoastra de cablu. Player-ul multimedia incorporat este unul de calitate, poate reda fara probleme orice fisier audio, foto sau video – cu sau fara subtitrare, indiferent de formatul acesteia.

LG 32LF630V are placa de retea wireless integrata, asadar nu mai este nevoie de niciun adaptor pentru accesul la internet. Se poate conecta instant, este nevoie doar de o conexiune tip WiFi. In felul acesta puteti avea acces la browser-ul web precum si la alte aplicatii tip social (facebook, twitter sau youtube). Avand sistem de operare optimizat pentru acest tip de activitati acesta se „misca” fluent fara sa se blocheze si fara lag.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *