LG 24MT47D – televizor simplu cu diagonala de 61 centimetri

Fiind multi utilizatori folosesc televizorul pe post de monitor dar si invers, in portofoliul producatorilor au aparut produsele doi in unu. Un produs de acest gen este si modelul 24MT47D de la LG, un televizor cu acte in regula care poate fi folosit fara probleme si pe post de monitor. Pretul acestuia este unul accesibil, foarte bun as putea spune daca aleg sa ma raportez la diagonala si la specificatiile tehnice.

In momentul de fata poate fi cumparat online de la eMAG, acolo avand cel mai bun pret dar si transport gratuit. In plus daca doriti sa fiti asigurati si dupa expirarea garantiei oferita de producator puteti opta pentru pachetul de extragarantie, bineinteles contracost. Acesta va ofera garantie inca 12 sau 24 de luni precum si service express – produsul va fi reparat in maxim 5 zile lucratoare.

LG 24MT47D din fata

Asa cum se poate observa si din imagini este un model care arata destul de bine, totusi nu putem avea pretentii foarte mari fiind vorba despre un model ieftin. Este construit in totalitate dintr-un plastic negru lucios care arata bine insa pare cam greu de intretinut. Este subtire si avand sistem de prindere VESA acesta poate fi montat chiar si pe perete, atata timp cat aveti un suport compatibil. Meniul acestuia este foarte simplu, neavand foarte multe functii sau setari cred ca este un TV potrivit chiar si pentru persoanele mai in varsta.

Telecomanda cu care vine este bine construita, butoanele se apasa usor iar asezarea acestora este foarte buna – dupa cateva ore de utilizare aproape ca reusesti sa inveti fiecare buton in parte. Sistemul audio este unul destul de bun, fiind format din doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 2 x 5 wati acestea se aud suficient de puternic si clar – nu distorsioneaza aproape deloc.

Diagonala de 60 centimetri este potrivita pentru un monitor dar si pentru TV, insa pentru o camera mai mica. Rezolutia maxima este de 1366 x 768 pixeli, adica HD. Sincer nu cred ca era nevoie de o rezolutie mai mare avand in vedere ca diagonala este destul de mica, diferentele aproape ca erau inexistente. Imaginile afisate sunt foarte bune, in stilul LG, acelasi lucru cred ca il pot spune si despre culori. Consumul de energie este unul scazut, numai 32 wati atunci cand functioneaza si 0.3 wati atuni cand este in standby. Functia Smart Energy Saving va poate aduce un consum mai mic de energie, doar daca este activata.

Tunerul digital integrat DVB-T/C si slotul CI+ sunt prezente, astfel ca puteti receptiona posturile TV in format digital sau HD fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox. Player-ul multimedia integrat este unul de calitate, citeste orice fisier, indiferent de format. Nu sunt probleme nici cu subtitrarile, acesta fiind foarte bun pentru cei pasionati de filme.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *