LG 24LF450U – televizor de 61 centimetri, bun pentru incaperile cu suprafete mici

Daca ai nevoie de un televizor cu diagonala mica, perfect pentru dormitor sau chiar bucatarie (desi nu recomand instalarea unui aparat de acest gen intr-o incapere in care de cele mai multe ori este umezeala) atunci modelul prins astazi in discutie poate fi unul potrivit nevoilor tale. Desi pretul este ceva cam ridicat (daca ar fi sa ne raportam fix la diagonala) trebuie sa tinem cont de faptul ca discutam despre un model premium dotat cu toate functiile necesare in 2015.

Online se poate cumpara de aici, avand nu doar cel mai bun pret disponibil precum si transport gratuit. De asemenea contracost puteti opta pentru o extragarantie, aceasta asigura reparatia aparatului atunci cand garantia oferita de producator nu mai este valabila. Design-ul acestuia este unul modern si elegant, chiar daca nu putem discuta despre un aspect premium. Este construit in totalitate dintr-un plastic negru lucios care arata foarte bine dar care este greu de intretinut. Avand sistem de prindere tip VESA acesta poate fi montat si pe perete, este nevoie doar de un suport compatibil.

LG 24LF450U din fata

Meniul de utilizare este disponibil in limba romana, foarte usor de utilizat si configurat, acesta face ca televizorul sa fie unul potrivit chiar si pentru persoanele mai in varsta sau cei care nu isi doresc un televizor cu foarte multe functii. Posturile TV se schimba aproape instant, fie ca este vorba despre cele digitale sau cele in format HD, timpul de asteptare este unul foarte scazut. Telecomanda este potrivita ca si marime, butoanele uzuale fiind structurate foarte bine, dupa numai cateva ore de utilizare aproape ca le inveti asezarea.

Sistemul audio este unul standard, format din doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 10 wati, acestea fiind potrivite pentru o diagonala mica. Sunetul generat este clar si puternic, nu distorsioneaza nici atunci cand este aproape de maxim. Daca nu sunteti multumiti de calitate acestora puteti oricand sa folositi un sistem audio extern, acest model avand iesire audio tip jack precum si iesire audio digitala.

Asa cum am precizat la inceputul acestui review diagonala de 61 centimetri este potrivita pentru incaperile cu suprafete reduse. Eu il recomand pentru bucatarie sau chiar camera copiilor. Rezolutia maxima a ecranului este de 1366 x 768 pixeli, adica HD. Imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale, la acest capitol cred ca poate fi comparat cu modele premium, mult mai scumpe. Are si iesire HDMI, astfel ca poate fi utilizat fara probleme chiar si pe post de monitor pentru PC sau laptop.

Nu lipseste tunerul digital incorporat DVB-T2, DVB-C, DVB-S2 si nici slotul CI+, ambele necesare pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau chiar HD, fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox. De asemenea este prezent si playerul multimedia integrat, acesta poate reda cam orice fisier audio, foto sau video (cu sau fara subtitrare) direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *