LG 22MT44DP – televizor cu functie de monitor, pret accesibil cu dotari premium

Daca esti in cautarea unui monitor pentru TV, insa iti doresti sa il folosesti si pe post de TV, atunci solutia optima este sa alegi un TV cu functie de monitor. LG 22MT44DP face parte din aceasta categorie, fiind un televizor cu dimensiuni reduse care poate fi utilizat fara probleme si pe post de monitor pentru PC sau laptop. Desi face parte din seria 2015, acest model a aparut recent pe piata din Romania, fiind deja prezent in oferta magazinelor online.

Cea mai buna oferta am gasit-o aici, inclus in pret fiind si transportul. Garantia oferita de producator este cea standard, 24 de luni, insa magazinul ofera posiblitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, evident contracost. Scos din cutie, televizorul arata foarte bine, insa design-ul este cel specific unui monitor. Este construit in totalitate dintr-un plastic negru lucios iar forma suportului pentru masa este cea clasica. Este dotat cu sistem de prindere tip VESA, astfel cu ajutorul unui suport compatibil il puteti monta rapid pe orice perete din locuinta dumneavoastra.

LG 22MT44DP din fata

Asa cum am precizat inca de la inceputul articolului, televizorul este dotat cu functie pentru monitor, insa pentru a putea fi conectat acesta vine dotat cu intrare PC precum si un port HDMI. Telecomanda din dotare este potrivita ca si marime, raspunde bine la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv. La capitolul software, acesta este disponibil in limba romana, fiind usor de configurat sau utilizat, chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia. De asemenea posturile TV se schimba aproape instant, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD.

Pentru ca la baza este un televizor, acesta vine dotat cu un sistem audio format din doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 10 wati. Raportat la dimensiunile ecranului cred ca este suficient, se aude puternic si clar, nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este aproape de maxim. Se poate conecta si la un sistem audio extern, fiind dotat cu iesire audio tip PC in.

Diagonala de 55 centimetri face ca acest televizor sa fie unul potrivit pentru o camera standard de apartament dar si pentru functia clasica de monitor. Are o rezolutie maxima de 1920 x 1080 pixeli, adica FullHD. Imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. De asemenea si unghiul de vizibilitate este unul extrem de bun, chiar daca nu este vorba despre un panou IPS. Consumul de energie este unul scazut, conform producatorului atunci cand functioneaza consumul este de numai 30 wati.

LG 22MT44DP este un televizor care vine echipat cu functiile necesare oricarui TV in 2016. Nu lipseste tunerul digital integrat DVB-T/C PAL SECAM si nici slotul CI+, ambele fiind utile si necesare pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau chiar HD, fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox. Nu lipseste nici playerul multimedia integrat, unul de calitate, care poate reda cam orice fisier audio, foto sau video, direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *