Lenovo Tab 2 Arvin A7-30 – tableta accesibila cu performante bune!

Tabletele cu performante peste medie au devenit tot mai accesibile, dovada fiind chiar modelul adus astazi la review. Desi este vorba despre un producator cu renume pretul acesteia este unul foarte bun, fiind aproapiat cu cel practic de producatorii NoName. Lansata abia la inceputul acestui an Lenovo Tab 2 Arvin A7-30 este o tableta cu dimensiuni reduse dar cu o configuratie potrivita pentru activitatile multimedia – internet, jocuri sau filme in format HD.

Momentan, fiind vorba despre un model nou, aceasta este disponibila doar la cateva magazine online. Cel mai bun pret pentru modelul de 8GB eu l-am gasit aici, avand si transportul asigurat. De asemenea versiunea pe care eu am ales-o este cea mai ieftina, producatorul oferind si versiuni cu 3G precum si mai mult spatiu pentru stocare (maxim 16GB).

Lenovo Tab 2 Arvin A7-30 din fata

Din fabrica vine cu Android 4.4 KitKat, chiar daca nu este vorba despre ultima versiune de Android acesta ruleaza fluent, oferind o experienta de utilizare mai mult decat ok. Asa cum am precizat la inceputul acestui articol, discutam despre un model cu dimensiuni reduse, diagonala ecranului masurand numai 7inch.

Desi rezolutia este de numai 1024 x 600 pixeli calitatea imaginilor este foarte buna. Display-ul folosit este unul tip IPS, acesta asigurand culori naturale si vii precum si unghi de vizibilitate peste medie. Este construita in totalitate dintr-un plastic negru mat care nu doar ca arata bine dar ofera si o protectie crescuta impotriva zgarieturilor si urmelor aparute dupa utilizare.

In plus acesta creste si aderenta, facand ca tableta sa poata fi tinuta chiar si intr-o singura mana. Sub carcasa este prezent o configuratie formata dintr-un procesor Quad-Core, model MTK8127, precum si 1GB memorie RAM. Acestea fac ca sistemul de operare precum si aplicatiile instalate sa functioneze fluent, fara lag si fara intarzieri. Nu se incalzeste excesiv nici atunci cand este utilizata intens – in jocuri sau aplicatii care folosesc procesorul destul de mult. Spatiul de stocare pus la dispozitie de catre producator este de 8GB (pentru versiunea cea mai ieftina) precum si 16GB. In cazul in care acesta nu este suficient poate fi extins destul de usor cu ajutorul unui card microSD (capacitatea maxima suportata fiind de 32GB).

Sunetul este asigurat de un difuzor frontal certificat Dolby Audio care face ca sunetul generat sa fie suficient de puternic si clar – nu distorsioneaza nici atunci cand este aproape de maxim. Este dotata cu 2 camere web, una frontala cu rezolutie de 0.3 megapixeli precum si una pe spate, cu rezolutie maxima de 2 megapixeli. Ambele scot poze decente atunci cand exista suficienta lumina. La internet se poate conecta doar prin WiFi, versiunea mai scumpa avand si suport pentru 3G. Exista si senzor tip GPS care permite utilizarea tabletei pe post de navigator. Bateria are o capacitate maxima de 3450 mAh, putand asigura o autonomie de pana la maxim 8 ore.

Articole similare:

Un comentariu pentru “Lenovo Tab 2 Arvin A7-30 – tableta accesibila cu performante bune!

  1. Va rog , daca se poate sa-mi transmiteti manual de utilizare pentru Lenovo TAB 2 A7 – 30, pe care il am.dar ma descurc greu. Va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *