LDK Tip Inverter 9.000 BTU CH-ABI – aer conditionat ieftin cu consum redus de energie

Chiar daca vremea de afara ne duce cu gandul la vara si la temperaturile sale ridicate, inca nu poate fi vorba despre utilizarea aparatului de aer conditionat. Totusi, un aparat de acest gen trebuie cumparat si instalat cu mult timp inaintea venirii verii, in acea perioada poti astepta instalarea aparatului si 2 saptamani. In articolul de astazi voi aduce la review un aer conditionat accesibil, excelent pentru persoanele care isi doresc un produs de acest gen, insa bugetul nu le permite ceva din zona premium.

LDK CH-ABI este aparut recent in Romania iar cea mai buna oferta am gasit-o aici vezi oferta actuala (inclus in pret fiind transportul dar si kitul pentru montaj). Trebuie mentionat ca instalarea se plateste separat, aceasta nefiind inclusa in pretul de vanzare. Garantia oferita de producator este de 24 de luni, insa pentru validarea acesteia, instalarea aparatului trebuie efectuata de catre o firma autorizata de catre producator.

LDK Tip Inverter 9.000 BTU CH-ABI unitate interioara

Desi este un aparat de aer conditionat ieftin, modelul acesta este dotat cu compresor tip Inverter. In comparatie cu un compresor traditional, aceasta va ofera confortul optim si va reduce costurile cu energia electrica cu 30%. De asemenea acest compresor asigura functionarea aparatului chiar si atunci cand temperatura exterioara ajunge pana la maxim -15 grade, facand posibila utilizarea aparatului si pentru incalzirea locuintei in anotimpul rece. Capacitate de racire este de 9000 BTU, facand ca acest aparat sa fie potrivit pentru un apartament cu 2 camere sau chiae si pentru ceva mai spatios.

Daca unitatea exterioara pastreaza acelasi design clasic cu care suntem obisnuiti, cea interioara dispune de un aspect elegant si modern, usor de integrat in orice camera din locuinta. Pe centrul acesteia este prezent si display-ul tip LCD care indica temperatura setata precum si programul utilizat. Telecomanda din dotare este potrivita ca si dimensiuni, raspunde bine la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv, dupa cateva ore de utilizare aproape ca incepi sa le inveti ordinea.

La capitolul consum, LDK Tip Inverter 9.000 BTU CH-AB se incadreaza in clasa energetica A+ la racire cu un consum de 735 wati; si clasa de consum A la incalzire, cu un consum de 680 wati. Per total este un aparat de aer conditionat economic, care la sfarsit de luna nu va creste factura decat cu aproximativ 10-20%. Functiile din dotarea acestuia aparat sunt urmatoarele: ventilare, racire, incalzire, dezumidificare, sleep si Turbo. Functiile acestuia sunt cele uzuale, intalnite de obicei la orice aparat din acest segment.

La capitolul dimensiuni, aparatul se incadreaza in standardele actuale, facand posibila instalarea chiar si in locul vechiului aparat de aer conditionat. Este foarte silentios, zgomotul produs de unitatea interioara fiind incadrat intre 40 – 48 decibeli, in functie de treapta de ventilare utilizata. Acelasi lucru se poate spune si despre unitatea exterioara, aceasta fiind incadrata la un nivel de zgomot de 63 decibeli.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *