Inventor A3MVI-10/A3MVO-10 – aer conditionat de calitate cu garantie 5 ani

Ultimele zile caniculare mi-au adus aminte ca trebuie sa-mi cumpar un aparat de aer conditionat. Nu era trecut in plan aceasta achizitie, asadar am cautat rapid ceva accesibil dar suficient de bun incat sa nu ajunga la garantie dupa cateva luni de utilizare. Dupa ce am consultat ofertele magazinelor online m-am oprit la Inventor A3MVI-10/A3MVO-10 – un aparat de aer conditionat care ofera 5 ani garantie pentru aparat si 10 ani de garantie pentru compresor, acesta fiind singurul producator care ofera o garantie atat de mare.

Eu l-am cumparat online de aici, avand cel mai bun pret disponibil in aceasta perioada precum si transportul asigurat. Nu este inclus in pret kitul de instalare si nici montajul, pentru acestea a trebuit sa apelez la o firma gasita aici. Trebuie mentionat faptul ca pentru a beneficia de aceasta garantie aparatul trebuie sa fie instalat de catre o firma autorizata de producator, in caz contrar garantia nu va mai fi valabila. Din experienta personala pentru instalare am platit in jur de 350 lei (cu traseu frigorific de maxim 3 metri), bineinteles ca pretul poate varia in functie de fiecare oras.

Inventor A3MVI-10-A3MVO-10 unitate interioara_cr

La capitolul design acest model este unul care arata foarte bine, se poate incadra fara probleme in orice camera din locuinta. Afisajul prezent pe unitatea interioara este unul cu iluminare de fundal, acolo fiind disponibile informatii cu legatura la temeperatura setata. Informatii detaliate (temperatura, programul utilizat precum si treapta de ventilare) sunt prezente pe display-ul de pe telecomanda. Pentru ca aerul ventilat de acesta sa fie intotdeauna curat, lipsit de bacterii si mirosuri neplacute aparatul este dotat cu un filtru catalizator – elimina formaldehida si alti compusi organici volatili (VOCs) precum si gazele sau mirosurile neplacute.

Cei 10.000 BTU sunt suficienti pentru racirea unui apartament cu maxim 3 camere sau chiar si pentru spatii ceva mai largi, desi in cazul acesta randamentul scade. Este un aparat economic, fiind incadrat de catre producator in clasa de consum energetic A++ atunci cand este utilizat pentru racire si A+ atunci cand este folosit pentru incalzire. Consumul redus este dat in principal de catre compresorul de ultima generatie tip Inverter marca ROTARY. Acesta face ca aparatul sa fie mai silentios precum sa poata fi folosit chiar si atunci cand temperatura externa ajunge pana la minim -15 grade.

Functiile din dotare sunt cele uzuale, aici ma refer strict la: racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. La functii speciale pot trece functia de detectare scurgere freon – unitatea interioara va afisa codul de eroare “EC” si se va opri automat cand este detectata o scurgere de freon. Ca o concluzie la finalul acestui articol Inventor A3MVI-10/A3MVO-10 dupa aproape o luna de utilizare este un aparat foarte bun, economic si cu raport pret/calitate si performanta excelent.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *