Indesit XWSA 61253 W – masina de spalat rufe cu raport pret/calitate foarte bun!

Masina de spalat rufe Indesit XWSA 61253 W cu incarcare frontala promite sa-ti ofere cele mai bune rezultate la spalare, fiind conceputa special cu optiuni inteligente, care au rolul sa-ti proteje articolele vestimentare preferate, indiferent de culoarea sau tesatura acestora. Frumoasa, fiabila si suficient de incapatoare pentru a face fata cerintelor unei familie formate din 4-6 membri, aceasta se ridica la standarde inalte, multumind chiar si cei mai pretentiosi utilizatori.

Desi nu este o masina scumpa din punct de vedere financiar verifica pretul, performantele sale sunt ridicate, iar consumul de apa si energie electrica este unul mic – clasa de eficienta A+++, consum 0.78 kwh in program standard si 8391 litri apa/an. Indesit se poate lauda cu un design modern, vizibil imbunatatit comparativ cu modelele anterioare, dimensiuni reduse pentru ca este SLIM – 85 x 59.5 x 42.5 centimetri, hublou cu deschidere mare – diametru de 48.5 centimetri si display cu afisaj LED, care iti pune la dispozitie informatii importante legate de ciclul spalarii, cum ar fi: timpul ramas pana la finalizarea programului, temperatura apei, viteza de centrifugare si etapa de spalare in curs. Din punctul meu de vedere, un astfel de aparat electrocasnic este mai mult decat multumitor, iar daca pretul sau se numara si printre cele mai mici de pe piata, atunci poti sa fii sigur 100% ca ai facut cea mai buna alegere pentru tine si familia ta!

Indesit XWSA 61253 W din fata

Modelul despre care discutam astazi are capacitate de incarcare 6 kg, viteza de centrifugare ce poate ajunge pana la 1200 rotatii pe minut, 16 programe rapide si eficiente, optiune de amanare incepere program  – poate programa pornirea masinii in intervalul orar cel mai convenabil pentru tine si panou de comanda usor de accesat, pozitionat frontal.

Ciclurile Sport Intensiv, Sport delicat si Special Shoes (special pentru incaltaminte sport) sunt concepute special pentru a avea grija de echipamentul si de pantofii sport, cel rapid de doar 9 minte reimprospateaza hainele usor murdare, culori inchise isi protejeaza articolele vestimentare negre sau inchise la culoare, iar cel de indepartare mirosuri neplacute si pete, are rolul de a-ti spala perfect rufele, datorita noilor miscari ale cuvei, adaugarii unei clatiri la sfarsitul programului şi gestionarii delicate a temperaturii.

Tot in grila sa de programe vei putea intalni si optiune pentru matase/perdele, murdarie dificila si autocuratare. Prin simpla apasare a unui buton, masina de spalat rufe Indesit XWSA 61253 W inlocuieste deschiderea, selectarea programului si pornirea spalarii, asigurand indepartarea murdariei cotidiene de pe rufele din bumbac si cele sintetice în numai 50 de minute, gratie tehnologiei Innex. Avand in vedere rezultatele oferite, consumul mic de resurse si multitudinea optiunilor pe care ti le pune la dispozitie, eu personal consider ca acest aparat electrocasnic are cel mai bun raport calitate-pret! Recomand tuturor cu incredere masina Innex si va asigur ca nu veti regreta alegerea facuta! Produsul beneficiaza de transport gratuit indiferent de localitate si garantie valabila 2 ani de zile.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *