Indesit XWA 71051 W EU – masina de spalat rufe cu program special pentru hainele sport

Daca esti in cautarea unei masini de spalat rufe performante, cu capacitate mare de incarcare, dar si cu pret accesibil, ia in calcul si varianta de a-ti achiziona noul model Indesit XWA 71051 W EU! De ce? Simplu, pentru ca indeplineste toate conditiile mentionate anterior si pentru ca este o masina de spalat eficienta, pe care te poti baza ori de cate ori doresti sa speli o cantitate mare de haine murdare sau articole voluminoase: paturi groase, pilote si chiar lenjerii de pat XXL. Ce zici, te intereseaza? Daca raspunsul tau este afirmativ, iti sugerez sa citesti in continuare acest articol, deoarece astazi discutam exclusiv despre noul model Indesit Innex.

Masina are incarcare frontala, capacitatea de a spala pana la 7 kg de rufe, viteza de centrifugare 1000 rotatii pe minut, grila formata din 16 optiuni de spalare si un pret foarte avantajos verifica oferta actuala. Avand in vedere ca dimensiunile sale nu depasesc 85 x 59.5 x 54 centimetri, aceasta poate fi asezata cu usurinta in orice coltisor ramas liber in baie sau bucatarie. Imi place pentru ca este silentioasa si foarte simplu de programat, iar astfel de lucruri reprezinta un atu pentru ca pot fi achizitionate chiar si de persoanele mai in varsta. Spre deosebire de modelele Indesit obisnuite, Innex iti ofera cea mai buna solutie de spalare zilnica cu un singur gest.

Indesit XWA 71051 W EU din fata

Printr-o simpla apasare de buton, masina realizeaza singura selectia programului si pornirea ciclului de spalare, asigurand eliminarea murdariei zilnice din rufele din bumbac si sintetice in doar 50 de minute. De asemenea, tot aici am gasit si ciclu special pentru indepartarea mirosurilor neplacute. Acestea sunt eliminate datorita noii miscari a cuvei, a clatirii suplimentare adaugata la finalul ciclului si a controlului temperaturii constante. Astfel, hainele tale vor mirosi frumos dupa fiecare spalare si vor fi igienizate complet. Cele mai importante programe pe care acest nou model ti le pune la dipozitie sunt urmatoarele: rapid, lana, bumbac, sintetice, usor de calcat, colorate, delicate, matase/perdele, sport, prespalare, consum redus de energie si lenjerie.

Ciclul sport a fost special proiectat de Indesit pentru a proteja articolele sportive, fiind recomandat pentru a fi utilizat ori de cate ori doresti sa-ti speli incaltamintea sau imbracamintea sport. Aparatul electrocasnic este complet alb, are hublou cu deschidere larga, panou de comanda pozitionat frontal si afisaj cu LED-uri. Avand in vedere ca face parte din clasa de eficienta energetica A+, aceasta poate fi considerata o masina economica – consuma 201 kwh/an si doar 10623 litri apa/an. Nu cred ca i-ai putea gasi vreun minus, este excelenta din toate punctele de vedere! Asadar, daca esti interesat sa-ti cumperi masina de spalat rufe Indesit XWA 71051 W EU, vreau sa stii ca eu personal o recomand cu toata increderea, pentru ca este capabila sa-ti ofere rezultate uimitoare, dar si pentru ca raportul dintre calitate si pret este unul foarte bun!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *