Indesit LI80 FF1 S – combina frigorifica NO FROST cu consum redus de energie

Un nou aparat electrocasnic si-a facut aparitia pe piata de la noi din tara si doreste sa ne impresioneze intr-un mod placut prin intermediul designului sau modern, functiilor si dotarilor de care dispune, dar si al pretului atractiv. Este vorba despre combina frigorifica Indesit LI80 FF1 S cu volum net total 301 litri, perfecta pentru orice familie care isi doreste doua compartimente spatioase in care pot fi depozitate o multime de alimente pentru a fi pastrate proaspete, in cele mai bune conditii.

Masoara 189 x 60 x 68 centimetri, este de culoare inox, are frigider plus congelator, un singur compresor si un pret mai mult decat avantajos verifica pretul. In cazul in care intentionezi sa-ti schimbi aparatul frigorific vechi cu unul nou si modern, cel despre care discutam astazi poate reprezenta o alegere foarte inspirata, deoarece are cam tot ceea ce ti-ai putea dori. Poate fi incadrata perfect in orice coltisor al locuintei tale, fara sa te deranjeze, deoarece functioneaza cu un singur compresor super silentios – nivel de zgomot redus 45 (dB).

Indesit LI80 FF1 S deschisa

Spre deosebire de modelele obisnuite, acesta beneficiaza de tehnologia NoFrost, care te scuteste de dezghetarea periodica. Congelatorul este dotat cu sistem de racire NoFrost, ceea ce inseamna ca nu are nevoie de dezghetare periodica, deoarece nu face gheata. Racirea se realizeaza cu ajutorul curentilor de aer distribuiti uniform, care ajung in fiecare sertar al acestuia, oferindu-le astfel alimentelor un mediu optim de conservare.

In plus, aparatele frigorifice care au sistem de racire NoFrost, inregistreaza un consum mai mic de energie electrica – 320 kWh/an si au o durata de viata mi lunga, deoarece solicita mai putin compresorul. Indesit face parte din clasa de eficienta A+, dovada a faptului ca este o combina care inregistreaza un consum redus de energie electrica. Este important sa tii cont si de acest aspect atunci cand intentionezi sa-ti achizitionezi un astfel de aparat electrocasnic, pentru a sti de la bun inceput ce costuri implica lunar.

Ca oricare alt model si acesta este impartit in doua compartimente: sus frigiderul cu cu volum net total 215 litri, 3 rafturi din sticla, 4 suporturi pe usa si compartiment pentru fructe si legume, iar putin mai jos congelatorul, care are de asemenea capacitate mare, 86 litri, 3 compartimente si tava pentru gheata. De asemenea, racitorul beneficiaza si de Flexo Use Box, adica un sertar special in care temperatura este mentinuta constant intre 4-6 grade Celsius, ideal pentru pastrarea lactatelor, alimentelor usor perisabile, legumelor si fructelor.

Combina frigorifica Indesit LI80 FF1 S are manere integrate, design modern, culoare deosebita si interior elegant, iar pentru toate aceste dotari si deisgur, pentru functiile si tehnologiile inteligente de care beneficiaza, eu personal consider ca isi merita banii! O recomand cu incredere tuturor, deoarece raportul sau calitate-pret este excelent! Produsul beneficiaza de transport gratuit pana la domiciliul tau si garantie valabila 2 ani de zile!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *