Indesit LI8 FF1O X – combina frigorifica cu racire pentru frigider Full No-Frost

Printre combinele frigorifice de top, dotate cu sistem full NoFrost, volum net total mare si tehnologie de ultima generatie, se numara si Indesit LI8 FF1O X. Daca esti in situatia de a fi nevoit sa-ti achizitionezi una, ti-o recomand cu cea mai mare incredere pe aceasta, deoarece arata si functioneaza perfect, are pret accesibil si iti pune la dispozitie spatiu mare pentru depozitarea alimentelor, adica in total 305 litri.

Nu stiu exact care sunt asteptarile tale, insa tot ceea ce eu pot sa-ti spun este ca aparatul frigorific Indesit beneficiaza de doua compartimente foarte spatioase, motor silentios cu nivel de zgomot scazut, design modern si tehnologie NoFrost. Cel mai mic pret al sau l-am gasit online la eMAG verifica pretul, magazinul care iti ofera transport gratuit pana la domiciliu, indiferent de localitatea in care te afli si garantie valabila 2 ani de zile, cu posibilitatea extinderii acesteia la cererea clientului.

Indesit LI8 FF1O X  deschisa

Indesit masoara 189 x 60 x 63 centimetri, este de culoare inox, are manere orizontale integrate, iluminare interioara cu LED-uri si display elegant LCD, care iti pune la dispozitie toate informatiile de care tu ai nevoie: temperatura din cele doua compartimente, functiile si setarile facute. Si pentru ca nu este o combina frigorifica obisnuita, ci una foarte frumoasa si eficienta, sunt convinsa ca orice gospodina si-ar dori-o, mai ales atunci cand va afla ca o poate cumpara online cu un pret super avantajos!

Combina se poate lauda cu sistem full NoFrost, ceea ce inseamna ca frigiderul si congelatorul nu necesita dezghetare periodica, deoarece in interiorul celor doua nu vei gasi niciodata formata gheata! Racirea compartimentelor se realizeaza cu ajutorul curentilor de aer rece distribuiti uniform.

Datorita acestui sistem revolutionar de racire, intretinerea se va face mult mai usor, iar consumul energetic va fi mult mai mic comparativ cu cel al unei combine obisnuite – clasa de eficienta energetica A+, consum 324 kw/an. Aparatul frigorific este format din doua compartimente foarte spatioase si bine organizate, regasindu-se in partea superioara frigiderul cu volum net total 215 litri, iar putin mai jos congelatorul cu volum 90 litri. Racitorul are 3 rafturi din sticla securizata, 4 suporturi pe usa, compartiment pentru fructe si legume, compartiment pentru peste si preparate din carne si iluminare interioara, iar congelatorul beneficiaza de 3 sertare in care pot fi introduse 3 kg/24 h si tava pentru gheata.

Avand autonomie ridicata de functionare fara curent electric – 17 ore, motor silentios si foarte eficient, volum net total mare si design modern, eu personal consider ca nu ii lipseste absolut nimic pentru a fi complet multumita de raportul calitate-pret! Recomand cu incredere tuturor combna frigorifica Indesit LI8 FF1O X, mentionandu-le celor interesati ca o pot avea la ei in bucatarie chiar maine daca emit comanda online astazi pana in ora 19!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *