Indesit IWSND 61253 C ECO EU – masina de spalat rufe cu program special pentru hainele sport

Masina de spalat rufe Indesit IWSND 61253 C ECO EU cu incarcare frontala reprezinta unul dintre modelele noi lansate in 2015, dotat cu capacitate de incarcare 6 kg, viteza de centrifugare 1200 rotatii pe minut si grila formata din 16 programe eficiente. In cazul in care as fi nevoita in momentul de fata sa-mi achizitionez una, cu siguranta as opta pentru aceasta, deoarece pe langa functiile si tehnologiile moderne pe care ea le are, am remarcat si un consum mic de apa si energie electrica.

Indesit face parte din clasa de eficienta energetica A+++, una dintre cele mai bune, intregistrand 0.78 kw/program standard si un consum de 8391 litri apa/an. La fel ca si consumul, si pretul acesteia este unul atractiv, mai ales daca alegi s-o cumperi de la magazinul online eMAG verifica pretul.

Datorita dimensiunilor sale reduse 85 x 59.5 x 42 centimetri, masina SLIM poate fi cu usurinta pozitionata in orice coltisor al casei, fara sa-ti ocupe prea mult spatiu sau sa te derajeze atunci cand spala sau stoarce. Aceasta are nivel de zgomot scazut, motor silentios, eficient si foarte economic. Aparatul electrocasnic despre care vorbim astazi beneficiaza de optiunea Eco Time, care poate fi folosita ori de cate ori doresti sa speli rapid o sarcina mica.

Indesit IWSND 61253 C ECO EU din fata

Ca sa inteliegi mai bine, trebuie sa stii ca poti spala o sarcina de pana la 3 kg, formata din rufe usor murdare din bumbac sau din materiale sintetice, intr-un interval de timp cu aproximativ 30% mai scurt, folosind in acelasi timp cu pana la 40% mai putina apa si energie electrica.

Optiunea Energy Saver, disponibila cu ciclurile Bumbac, Sintetice si Jeans permite o economie de energie de pana la 70%, datorita optimizarii consumului. Sunt convinsa ca orice familie si-ar dori sa aiba o masina performanta precum aceasta, capabila sa adapteze consumul si sa sporeasca eficienta la spalare pentru a oferi de fiecare dara cele mai bune rezultate. O alta functie inteligenta a sa este cea de programare intarziata – Delay Timer, care are rolul de a-ti permite sa speli la orice ora doresti, chiar si atunci cand nu esti acasa.

Masina poate amana inceperea programului cu pana la 24 de ore, astfel incat ciclul spalarii sa inceapa in intervalul orar cel mai convenabil pentru tine. Cele mai importante programe pe care le-am intalnit aici sunt cele clasice pe care am avut ocazia sa le folosesc la aproape toate masinile de spalat rufe pe care le-am avut.

Printre cele 16 de care ti-am mentionat la inceput se regasesc: incaltaminte, sport delicat, sport intensiv, jeans, lana, matase/perdele. Indesit ofera un numar variat de programe speciale, pentru a spala eficient diferitele tipuri de tesaturi in functie de nevoi. Datorita capacitatii mari de incarcare vei avea posibilitatea de a spala nu doar o cantitate semnificativa de rufe murdare, ci si articole voluminoase: cuverturi, paturi sau pilote.

Eficienta, moderna si foarte economica, masina de spalat rufe Indesit IWSND 61253 C ECO EU reprezinta alegerea perfecta in cazul in care iti doresti un model ieftin! Aceasta are raport calitate-pret foarte bun, beneficiaza de transport gratuit pana la domiciliu, indiferent de localitatea in care te afli si garantie valabila 2 ani de zile! O recomand tuturor cu incredere!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *