Indesit IWD 71252 C – masina de spalat rufe dotata cu functia Energy Saver

De ce mi-as cumpara masina de spalat rufe Indesit IWD 71252 C cu incarcare frontala daca n-as avea in momentul de fata una? Din multe motive, insa principalul se datoreaza capacitatii sale mari de incarcare – 7 kg, perfecta pentru o familie numeroasa! Cu ajutorul sau ai posibilitatea sa speli mai multe haine murdare intr-un singur ciclu de spalare, economisind astfel resurse importante de energie electrica, apa, detergent si timp, dar si articole voluminoase pe care nu le-ai putea introduce in cuva unei masini mai mici, cum ar fi: cuverturi, paturi, pilote si lenjerii.

Modelul despre care discutam astazi poate fi achizitionat cu un pret avantajos de la magazinul online eMAG verifica pretul, iar daca nu dispui de toti banii cash, poti opta cu incredere pentru varianta de a plati in rate lunare. Aceasta este o masina simpla din punct de vedere al designului, alba, dotata cu panou de comanda frontal, display LCD care iti indica timpul ramas pana la finalizarea programului in curs si dimensiuni ce masoara 85 x 59.5 x 53.5 centimetri.

Indesit IWD 71252 C din fata

Rezultatele finale sunt excelente si datoreaza programelor inteligente de care Indesit dispune, dar si tehnologiilor de ultima generatie. Optiunea Eco Time se regaseste pe lista dotarilor sale si are rolul de a adapta consumul de resurse pentru a fi cat se poate de economica.

Nu este nevoie sa astepti sa se adune rufe murdare pentru a incarcare masina la capacitate maxima, deoarece Eco Time ai posibilitatea de a spala rapid chiar si o sarcina mai mica de pana la 3 kg, intr-un interval de timp cu aproximativ 30% mai scurt decat cel normal si folosind pana la 40% mai putina apa si energie.


O alta functie inteligenta a sa este Energy Saver, disponibila pentru ciclurile bumbac, sintetice si jeans, care spala economisind cu pana la 70% energie electrica, datorita optimizarii consumului de apa si eficientei mai bune a actiunii mecanice a cosului pentru rufe. De asemenea, tot la aceast model vei intalni si Delay Timer, optiune de programare intarziata care iti ofera posibilitatea de a amana inceperea programului cu pana la 24 de ore. Masina este capabila sa se adapteze orarului tau, pornind singura chiar si atunci cand tu nu esti acasa!

Printre cele mai importante programe pe care aceasta ti le pune la dispozitie, se numara urmatoarele: incaltaminte, lana, matase/perdele, sport, jeans, bumbac, sintetice, geci, intensiv si 20 grade Celsius. Masina cu capacitate de incarcare mare de 7 kg poate ajunge la 1200 rotatii pe minut, adica o viteza de centrifugare buna, care iti garanteaza de fiecare data haine bine spalate si stoarse pana la ultima picatura de apa. Sistemul de protectie impotriva inundatiilor are rolul de a opri alimentarea cu apa in cazul in care senzorul detecteaza pierderi accidentale, evitand astfel o eventuala catastrofa in locuinta.

Masina de spalat rufe Indesit IWD 71252 C este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ si inregistreaza un consum de 1.07 kwh in program standard si 10623 litri apa/an. Din punctul meu de vedere raportul sau calitate-pret este foarte bun, motiv pentru care o recomand cu incredere tuturor! Consider ca merita a fi cumparata, deoarece este o masina eficienta, performanta si ieftina, care iti ofera rezultate bune la spalare, dar si capacitate mare de incarcare!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *