Indesit IWD 71051 – masina de spalat cu programe speciale pentru a spala eficient

Daca ar fi sa-mi cumpar acum o masina de spalat rufe, aceasta cu siguranta ar fi una cu capacitate mare de incarcare. In prezent detin un model cu 5 kg si pot spune ca nu sunt foarte multumita, deoarece nu am suficient de mult spatiu pentru a spala articole voluminoase, iar vara, atunci cand schimbam hainele mai des decat de obicei, sunt nevoita sa spal chiar si 5-6 masini in aceeasi zi. De curand am pus ochii pe masina de spalat rufe Indesit IWD 71051 cu incarcare frontala si capacitate de 7 kg si cred ca pe aceasta as achizitiona-o daca as putea sa dau timpul inapoi.

Aparatul electrocasnic are un pret foarte bun verifica pretul, este spatioasa, incapatoare, economica si dotata cu grija de programe variata. Indesit este o masina alba, cu design modern, dimensiuni 85 x 59.5 x 53.5 centimetri si panou de comanda pozitionat frontal, regasindu-se alaturi de butoane si display-ul LCD elegant, care afiseaza timpul ramas pana la finalizarea programului in curs. Recomand familiilor numeroase o astfel de masina cu capacitate mare de incarcare, 7 kg, deoarece cu ajutorul acesteia vor putea spala mai multe haine murdare intr-un singur ciclu, dar si articole de dimensiuni mari, cum ar fi: paturi, pilote, cuverturi sau lenjerii de pat.

Indesit IWD 71051 din fata

Acest model este dotat cu 16 programe, viteza de centrifugare 1000 rotatii pe minut, optiune de programare intarziata si sistem Overflow. Cele mai importante cicluri de spalare pe care le-am intalnit aici, sunt: incaltaminte, bumbac, sport intensiv, sport delicat, lana, jeans si matase/perdele. Indesit ii ofera utilizatorului un numar variat de programe speciale pentru a spala eficient diferitele tipuri de tesaturi in functie de nevoi.

Ciclurile sport special proiectate de Indesit au fost concepute pentru a proteja articolele sportive, optiunea Energy Saver este disponibila la ciclurile Bumbac, Sintetice si Jeans – permite o economie de energie de pana la 70% , datorita optimizarii consumului de apa si Eco Time – nu mai trebuie sa astepti sa se adune rufe pentru o sarcina completa, aceasta optiune putand fi folosita ori de cate ori doresti sa speli rapid o sarcina mica.

Prin intermediul functiti Delay Timer vei putea amana inceperea programului de spalare, astfel incat masina sa porneasca exact la ora la care tu doresti, indiferent daca e noapte sau zi. Avand in vedere ca te vei putea baza pe aceasta optiune inteligenta, poti opta pentru spalarea hainelor murdare chiar si atunci cand nu esti acasa! Cu siguranta orice familie si-ar dori o masina moderna precum aceasta!

Masina de spalat rufe Indesit IWD 71051 cu incarcare frontala este foarte economica, face parte din clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum de 1.26 kwh/program standard si doar 9039 litri apa/an. Din punctul meu de vedere, Indesit este masina perfecta, are raport calitate-pret foarte bun, motiv pentru care o recomand cu incredere tuturor celor care isi doresc un astfel de aparat electrocasnic modern, dotat cu numeroase functii inteligente si capacitate mare de incarcare!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *