Indesit EWSD 61252 W EU – masina de spalat rufe ieftina cu program special pentru incaltaminte

Masina de spalat rufe Indesit EWSD 61252 W EU cu incarcare frontala este ieftina si buna, asadar, daca iti doresti sa-ti achizitionezi un astfel de aparat electrocasnic si nu dispui de un buget prea mare, poti opta cu incredere pentru modelul mentionat anterior. Din punctul meu de vedere, masina de spalat rufe este indispensabila, nu-mi imaginez cum ar fi sa ma intorc in timp si sa fiu nevoita sa spal din nou manual, insa cea mai grea problema o reprezina si uscarea hainelor spalate atunci cand acestea nu stunt stoarse foarte bine.

Din fericire, in anul 2015 gasesti o multime de modele accesibile, asa cum este si Indesit. Masina aceasta are capacitate de incarcare medie – 6 kg, viteza de centrifugare 1200 rotatii pe minut, 16 programe de spalare si un pret foarte avantajos verifica pretul. O recomand familiilor formate din 4-6 membri, pentru ca este capabila sa faca fata unei cantitati semnificative de haine si sa le stoarca pana la ultima picatura de apa. Recomandarea mea este sa ai in vedere si viteza de centrifugare atunci cand intentionezi sa-ti cumperi o masina de spalat rufe, deoarece in functie de ea vei putea sa-ti dai seama de rezultatele finale.

Indesit EWSD 61252 W EU din fata

Masinile cu viteza mare au capacitatea de a stoarce eficient hainele spalate, astfel incat acestea sa se usuce mult mai repede. Grila de programe este variata, iar cele mai importante optiuni de spalare sunt urmatoarele: incaltaminte, lana, sport, matase/perdele, jeans, bumbac si program rapid.

Este foarte silentioasa, multumita motorului de ultima generatie pe care il are in dotare. Datorita nivelului scazut de zgomot, masina poate fi asezata in orice coltisor al casei, fara sa te deranjeze. Aceasta masoara 85 x 59.5 x 42.4 centimetri, este foarte ingusta si poate fi incadrata cu usurinta in orice incapere. Dimensiunile sale reduse nu influenteaza performantele sale la spalare, deci poti sa fii sigur ca si o masina mica este la fel de eficienta ca si celelalte, fie ele cu incarcare frontala sau verticala.

In partea superioara vei gasi display-ul LCD care iti indica timpul ramas pana la finalizarea programului in curs, dar si panoul de comanda. Aparatul electrocasnic poate fi pus in functiune cu usurinta, gratie butoanelor cu pictograme facil de descifrat. In cazul in care doresti sa amani inceperea programului o poti face cu incredere, deoarece masina are optiune pentru programare intarziata, care iti permite sa adaptezi ciclul spalarii in functie de orarul tau.

In ceea ce priveste consumul, masina de spalat rufe Indesit EWSD 61252 W EU reuseste sa te suprinda intr-un mod placut. Aceasta este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum 0.89 kwh/ciclu spalare si doar 8391 litri apa/an. Eu personal consider ca merita a fi cumparata, deoarece raportul sau calitate-pret este foarte bun. O recomand cu incredere tuturor si sunt convinsa ca cei ce vor alege sa o achizitioneze vor fi 100% multumiti de performantele sale!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *