Indesit EWD 61052 W EU – masina de spalat rufe ieftina cu capacitate de incarcare 6 kilograme

Masina de spalat rufe Indesit EWD 61052 W EU cu incarcare frontala este eficienta, moderna, ieftina si foarte accesibila. Daca te gandesti sa o inlocuiesti pe cea veche cu una mai noua si mai performanta, cu siguranta aceasta poate fi alegerea perfecta, deoarece raportul sau calitate-pret este excelent! Ce ti-ai putea dori mai mult de la o masina daca nu capacitate mare de incarcare, optiuni moderne pentru spalarea rufelor murdare si consum mic de resurse?

Aceasta poate fi achizitionata online cu un pret super avantajos verifica pretul, are transport gratuit pana la domiciliul tau si garantie valabila 2 ani de zile. Este o masina cu capacitate de incarcare de 6 kg si viteza de centrifugare ce poate ajunge pana la 1000 rotatii pe minut, perfecta pentru orice familie formata din 4-6 membri. Este prevazuta cu design modern, afisaj LCD care iti indica timpul ramas pana la finalizarea programului in curs de desfasurare, panou de comanda mecanic si dimensiuni reduse ce maoara doar 85 x 59.5 x 51.7 centimetri.

Indesit EWD 61052 W din fata

Nu este cel mai nou model si nici cel mai performant, insa cu siguranta isi merita banii, deoarece costa putin peste 1000 lei si-ti ofera in schimb rufe curate si igienizate, stoarse pana la ultima picatura de apa, mod de functionare silentios, grila de programe formata din 16 cicluri de spalare si optiune pentru programare intarziata, care iti permite sa amani inceperea ciclului de spalare cu pana la 24 de ore. Rolul acestei optiuni inteligente este acela de a-ti oferi posibilitatea de a spala indiferent daca esti sau nu acasa, astfel incat hainele tale preferate sa fie gata exact atunci cand tu iti doresti. Indesit este o masina mica, frumoasa si foarte eficienta.


Cu ajutorul sau vei putea spala orice tip de tesatura, haine colorate, inchise, dar si albe, avand la dispozitie programele mentionate anterior. In ceea ce priveste consumul, nu cred ca cineva i-ar putea gasi vreun minus, deoarece masina face parte din clasa de eficienta energetica A++, inregistrand 174 kwh/an si doar 8400 litri apa/an. Masina de spalat rufe Indesit EWD 61052 W EU este ideala in orice locuinta moderna!

Sunt convinsa ca n-o sa gasesti un alt model ieftin cu tot atat de multe functii moderne. Functioneaza silentios, iti ofera rezultate excelente la fiecare ciclu de spalare, posibilitatea de a fi programata sa spele chiar si atunci cand nu esti acasa si desigur, un pret fara concurenta! O recomand cu incredere tuturor celor care isi doresc un aparat electrocasnic ieftin si bun si va asigur ca o sa fiti 100% multumiti de performantele sale!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *