Hyundai inverter 12000 BTU – aer conditionat economic cu compresor Panasonic

Desi suntem in plin sezon de vara inca nu este prea tarziu pentru instalarea unui aparat de aer conditionat. Anul acesta am fost prevazator cu temperaturile ridicate, astfel ca am reusit sa-mi instalez un aparat de aer conditionat inaintea sezonului de vara. Fiind primul aparat de acest gen nu stiam cam ce producator sa aleg si nici ce putere de racire aveam nevoie pentru un apartament cu 3 camere. Dupa ce m-am documentat si am studiat ofertele magazinelor online, intr-un final m-am oprit la Hyundai inverter, un model accesibil perfect pentru un apartament.

Eu l-am cumparat online de aici, avand nu doar cel mai bun pret disponibil dar si transportul gratuit. De asemenea inclus in pret a fost si kitul pentru instalare (Kit-ul de montaj inseamna traseul frigorific in limita a 3 metri, adica teava si izolatia, tubul de condens si banda de matisat), astfel ca pentru montaj am platit mult mai putin fata de cat era normal fara acel kit. Firma care se ocupa de instalare trebuie sa fie autorizata, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia oferita de producator. La fel ca si la majoritatea produselor eletrocasnice garantia oferita de producator este de 24 luni.

Hyundai inverter 12000 BTU din fata

Unitatea interioara are un design elegant si modern, fiind usor de integrat in orice camera din locuinta. Pe centrul acesteia este prezent un display unde veti gasi informatii cu privire la temperatura setata. Alte informatii mai detaliate cu privire la programul folosit sau treapta de ventilare sunt disponibile pe display-ul prezent pe telecomanda. Dimensiunile acesteia precum si ale unitatii exterioare sunt asemanatoare cu ce intalnim la majoritatea aparatelor de aer conditionat (indiferent de producator) astfel ca acest model poate inlocui un model mai vechi fara a fi necesare alte modificari (gauri in perete sau suporti pentru unitatea exterioara).

Cei 12000 BTU sunt suficienti pentru a raci fara probleme chiar si un apartament cu 3 camere, poate fi utilizat chiar si pentru spatii mai largi insa atunci randamentul scade. Conform specificatiilor acest model este incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este utilizat pentru racire si clasa A atunci cand este folosit pentru incalzire. Din experienta personala pot confirma faptul ca acest model este unul economic, avand un consum redus atunci cand vine vorba de racire. Acest lucru este posibil datorita compresorului marca Panasonic, acesta nu doar ca reuseste sa consume mai putina energie dar face ca aparatul sa fie mai silentios si posibil de utilizat chiar si atunci cand afara sunt pana la -15 grade.

Functiile din dotare sunt cele uzuale, aici ma refer la functia de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare. Ca o concluzie Hyundai inverter 12000 BTU este un aparat performant, cu compresor premium, excelent pentru persoanele care isi doresc un produs de calitate dar nu dispun de un buget ridicat. Consumul de energie nu este o problema, fiind printre cele mai economice modele cu putere de racire 12.000 BTU.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *