Hyundai 32 HYN 2450B – televizor LED de 81 centimetri cu pret bun

Desi Hyundai este un producator cu experienta si renume in domeniu, produsele comercializate si-au facut prezenta in ofertele magazinelor din Romania foarte tarziu. Modelul despre care vom discuta in articolul de astazi face parte din noua gama de televizoare, fiind recomandat pentru cei care isi doresc un produs accesibil cu specificatii bune si design modern. Poate fi achizitionat doar online, cel mai bun pret fiind disponibil aici, transportul gratuit.

Lansat la inceputul lui 2015 acest model face parte dintr-o gama de televizoare cu raport pret/calitate foarte bun. Eu l-am cumparat pentru parintii mei, aveam nevoie de ceva ieftin cu diagonala potrivita pentru apartament. Acum, dupa aproape doua luni de utilizare pot spune ca am facut o alegere foarte buna, avand in vedere ca un model cu dimensiuni apropiate de la un producator premium costa cu cel putin 300 lei in plus.

Hyundai HYN 2450B din fata

Aspectul acestuia nu este chiar unul premium insa nici nu poti avea pretentii ridicate atunci cand pretul este unul destul de redus. Arata suficient de bine pentru un model 2015, fiind construit dintr-un plastic negru lucios, cu dimensiuni apropiate cu ce intalnim in prezent la majoritatea televizoarelor. Se poate monta pe perete insa pentru acest lucru este nevoie de un suport compatibil VESA. Este echipat atat cu iesire pentru PC (D-sub 15 pini) cat si HDMI, astfel ca poate fi utilizat pe post de monitor sau poate fi conectat la o consola gaming.

Sunetul este asigurat de un sistem standard, format din doua difuzoare stereo care cred ca este suficient de puternic, mai ales raportat la diagonala acestuia. In cazul in care nu sunteti multumiti de calitatea audio puteti oricand sa instalati un sistem audio extern. Meniul este disponibil in limba romana, usor de setat si configurat. Telecomanda este potrivita ca si marime, raspunde foarte bine la comenzi iar posturile TV se schimba aproape instant, indiferent ca este vorba despre digital sau HD. Diagonala ecranului masoara 81 centimetri, asa cum am precizat si mai devreme, este o marime potrivita pentru o camera standard de apartament. Rezolutia maxima este de 1366 x 768 pixeli, adica HD. Calitatea imaginilor este una buna, la fel si unghiul de vizibilitatea.

Desi este un televizor ieftin Hyundai 32 HYN 2450B vine pregatit cu tuner digital DVB-T/DVB-C cu ajutorul caruia veti putea receptiona posturile TV in format digital sau HD, fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox, indiferent care este operatorul de cablu. Nu lipseste nici playerul multimedia integrat, acesta fiind foarte util pentru redarea fisierelor audio, foto sau video (cu sau fara subtitrare) direct de pe hard disk-ul extern sau stick USB. Ca o concluzie la finalul acestui review, 32 HYN 2450B este un televizor accesibil, cu raport pret/calitate foarte bun, ideal pentru personale mai in varsta sau cei care nu sunt pasionati de tehnologia si au nevoie doar de un TV pentru posturile TV.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *