Hyundai 40 HYN 1450BF – televizor FullHD cu diagonala de 102, cu pret accesibil

Daca zilele trecute v-am detaliat experienta pe care am avut-o cu modelul de 81 centimetri marca Hyundai, astazi aduc in prim plan un alt televizor din portofoliul producatorului Hyundai, de aceasta data modelul prezent avand o diagonala generoasa, fiind excelent pentru incaperile spatioase. Atunci cand am ales primul TV nu stiam foarte multe despre acest producator, insa dupa cateva cautari pe internet mi-am dat seama ca nu este tocmai un NoName, avand experienta si renume in domeniu.

Hyundai 40 HYN 1450BF poate fi ales pentru living, avand nu doar design modern, ci si un pret accesibil. Il puteti cumpara online de aici, transportul fiind inclus in pret. Avand in vedere faptul ca functiile sunt doar cele standard, consider ca acest model este unul potrivit chiar si persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia sau pentru cei mai in varsta. Meniul de utilizare este disponibil in limba romana, fiind foarte usor de configurat sau setat.

Hyundai 40 HYN 1450BF din fata

Aspectul exterior este unul modern si elegant, chiar daca este construit in totalitate dintr-un plastic negru lucios, destul de pretentios. Dimensiunile sunt cele uzuale, este un model usor care poate fi montat chiar si de o singura persoana fara probleme. Se poate utiliza cu suportul standard, gasit in cutie, dar poate fi montat si pe perete cu ajutorul unui suport tip VESA (acesta trebuie cumparat separat). Consumul de energie este unul redus, fiind incadrat in clasa de consum energetic A.

Telecomanda este potrivita ca si marime, butoanele folosite cel mai des sunt asezate la indemana, astfel dupa cateva ore de utilizare aproape ca le inveti asezarea. Raspunde bine la comenzi iar posturile TV se schimba aproape instant, indiferent ca este vorba despre digital sau chiar HD. Sunetul este asigurat de un sistem standard, format din doua difuzoare stereo care se aud suficient de puternic si clar. Daca nu sunteti multumiti de calitatea audio puteti oricand opta pentru un sistem audio extern, acesta avand iesire tip jack.

Poate fi utilizat fara probleme pe post de monitor pentru PC, avand intrare tip D-sub cu 15 pini dar si intrare HDMI – excelent pentru consolele gaming. Asa cum am precizat de la inceputul acestui review diagonala de 102 centimetri il face potrivit pentru o camera spatioasa. Rezolutia maxima este de 1920 x 1080 pixeli, foarte buna pentru aceasta marime. Calitatea imaginilor afisate este una care poate fi comparata cu modelele premium, acelasi lucru il pot spune si despre unghiul de vizibilitate, chiar daca nu este vorba despre un display IPS.

Nu lipseste tunerul digital DVB-T/DVB-C si nici slotul CI+, ambele fiind necesare pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD fara a mai avea nevoie de alt decodor sau mediabox extern, indiferent de operatorul de cablu. De asemenea este prezent si playerul multimedia, acesta este unul foarte performant, poate reda direct de pe stick-ul USB sau chiar hard disk extern cam orice fisier audio, foto sau video (cu sau fara subtitrare).

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *