Hyundai 24 HYN 3100B – televizor ieftin cu diagonala de 61 centimetri

Chiar daca pe piata din Romania acest producator nu este unul foarte cunoscut sau apreciat, in afara, Hyundai ramane o alegere inspirata pentru cei care isi doresc un TV accesibil, apropiat ca performante si constructie cu cele premium. Modelul adus astazi la review este unul de mici dimensiuni, potrivit pentru incaperi precum bucatarie, camera copiilor sau alte spatii nu foarte largi. Garantia oferita de producator este de 24 de luni, insa daca nu sunteti multumiti de calitate acestuia aveti 30 zile la dispozitie pentru returnare.

Cea mai buna ofera am gasit-o aici, inclus in pret fiind si transportul. Legat de aspect, Hyundai 24 HYN 3100B este un televizor care arata foarte bine, chiar daca nu respecta tiparul impus de marii producatori (rama ingusta, plastic mat pentru rezistenta mai buna impotriva urmelor). Este construit in totalitate dintr-un plastic negru mat, intalnit de obicei la modelele mai ieftine si la primele modele de televizoare LCD. Chiar si asa, raportat la pretul de achizitie, acest model este unul care arata foarte bine, perfect pentru cei care dispun de un buget limitat.

Hyundai 24 HYN 3100B din fata

Se poate folosi cu suportul pentru masa sau se poate monta pe perete, avand sistem de prindere tip VESA. Meniul de utilizare este disponibil in limba romana iar lipsa functiilor Smart fac din acest TV unul potrivit chiar si pentru persoanele in varsta sau care nu sunt la curent cu tehnologia. Telecomanda este potrivita ca si marime, raspunde bine la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate la indemana, astfel ca numai dupa cate ore de utilizare aproape ca le inveti ordinea. Posturile TV se schimba aproape instant, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD.

Sunetul este asigurat de un sistem standard, format din doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 5 wati. Calitatea acestuia este foarte buna, sunetul generat este puternic si clar, nu distorsioneaza nici atunci cand volumul este la maxim. Daca folositi televizorul pe post de monitor pentru PC sau laptop il puteti conecta la un sistem audio extern, acesta fiind dotat cu iesire audio digitala precum si mufa minijack.

Diagonala masoara 61 de centimetri iar rezolutia maxima este de 1366 x 768 pixeli. Imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. Este un display de calitate, slim, cu unghi de vizibilitate foarte bun. De asemenea consumul de energie este unul scazut, conform specificatiilor tehnice, Hyundai 24 HYN 3100B este incadrat in clasa de consum energetic A. La capitolul video acesta poate concura fara probleme cu modele mai scumpe de la producatori premium.

Din dotarile acestuia nu lipseste tunerul digital integrat DVB-T/DVB-C si nici slotul CI+, ambele fiind necesare pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox, indiferent care este operatorul de cablu utilizat. Este prezent si playerul multimedia integrat, unul de calitate, care poate reda direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern cam orice fisier audio, foto sau video (cu sau fara subtitrare).

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *