Huawei MediaPad T1 – constructie si performante premium cu pret accesibil

Ca tabletele au devenit tot mai accesibile nu mai este nicio noutate insa, ce este cu adevarat remarcabil este faptul ca si modelele entry level sunt acum construite din materiale premium, intalnite de obicei doar la produse marca Apple. Un exemplu concret este Huawei MediaPad T1, o tableta cu design si performante apropiate cu cele premium. Acest model a fost anuntat undeva la spre sfarsitul lui 2014 insa uite ca abia acum s-a strecurat in oferta celor de la eMAG.

Din fabrica aceasta vine cu Android 4.3 JellyBean insa sunt sanse foarte mari sa primeasca update la ultima versiune de Android. Garantia oferita de producator este de 24 de luni insa contracost aceasta poate fi extinsa cu inca 12 sau 24 de luni. Ca si configuratie acest model este unul excelent pentru activitatile multimedia (internet, filme sau jocuri) iar raportul dintre pret/calitate este unul mai mult decat ok verifica pretul.

Huawei MediaPad T1 din fata si spate

Legat de aspect, asa cum am precizat de la inceputul acestui review, Huawei MediaPad T1 este o tableta care nu doar arata foarte bine dar este construita si din materiale de calitate. Carcasa este construita in totalitate numai din aluminiu, foarte subtire, la numai 7.9 mm si foarte usoara 360 grame, aceasta poate fi tinuta intr-o singura mana sesiuni mai lungi, fara probleme. Singurele butoane fizice sunt prezente pe lateral – cel pentru volum si cel pentru inchis/deschis. Sub carcasa este prezent un procesor produs de Qualcomm, mai exact modelul MSM8212.

Cu patru nuclee fizice acesta functioneaza la o frecventa standard de 1.2 GHz. Impreuna cu 1GB de memorie RAM sistemul de operare precum si restul de aplicatii instalate functioneaza fluent, fara lag sau alte erori. Diagonala ecranului masoara 8 inch avand o rezolutie maxima de 1280 x 800 pixeli. Imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale, cele 16 milioane de culori isi fac simtita prezenta. De asemenea fiind vorba despre un display IPS unghiul de vizibilitate este unul foarte bun.

Daca sunteti pasionati de jocuri s-ar putea ca cei 8GB pusi la dispozitie pentru stocare sa nu fie chiar suficienti, mai ales ca o buna parte sunt ocupati de catre sistemul de operare. De aceea, pentru extinderea spatiului de stocare recomand instalarea unui card MicroSD, acesta poate aduce un plus de pana la 32GB. Huawei MediaPad T1 este dotata cu 2 camere web, una frontala cu rezolutie de 0.3 megapixeli iar cealalta pe spatele acesteia, cu rezolutie de 5 megapixeli. Ambele scot poze decente atunci cand exista suficienta lumina.

Modelul adus astazi la review este dotat doar cu placa de retea wireless insa exista o alta versiune (ceva mai scumpa) cu suport 3G sau chiar LTE cu ajutorul unei cartele MicroSIM cu optiune de internet activa. Capacitatea bateriei este de 4800 mAh, aceasta asigurand o autonomie de pana la maxim 6-7 ore de utilizare normala (internet, filme sau jocuri). Ca o concluzie la finalul acestui review Huawei MediaPad T1 este o tableta solida, cu performante bune, excelenta pentru cei care nu dispun de foarte multi bani insa isi doresc un produs de calitate.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *