Hotpoint XH8 T4Z XOJZV – combina frigorifica NoFrost cu consum scazut de energie

Daca te-ai mutat curand intr-o noua locuinta si doresti acum sa-ti utilezi bucataria cu aparate electrocasnice moderne, iti propun sa incepi cu combina frigorifica Hotpoint XH8 T4Z XOJZV. Are volum net total mare – 340 litri, 2 compartimente foarte spatioase, design elegant si tehnologie de ultima generatie care permite extinderea calitatii si proprietatii alimentelor cu pana la 14 zile mai mult. Aceasta este prevazuta cu sistem de racire full NoFrost si simbol Ecotech, dovada a faptului ca este o combina cu standarde ridicate de eficienta si niveluri scazute de consum energetic – face parte din clasa A+++.

Noul model indeplineste toate caracteristicile necesare pentru a fi considerat o alegere buna pentru orice familie numeroasa. Multumita volumului mare – 340 litri, vei gasi suficient spatiu pentru depozitarea mancarurilor preferate in ambele sale compartimente, precum si functii speciale care vor avea grija sa le ofere acestora cele mai bune conditii, cum ar fi: NoFrost, Super Cool, Super Freeze, Ultra Fresh Crisper sau Active Oxigen. In cazul in care ti-am trezit interesul pentru acest nou model, vreau sa stii ca il poti achizitiona online de aici verifica oferta actuala, si vei beneficia de transport gratuit si garantie 2 ani de zile.

Hotpoint XH8 T4Z XOJZV deschisa

Si pentru ca imi doresc sa nu ramai cu nici un semn de intrebare, tin sa-ti clarific fiecare aspect mentionat mai sus. Tehnologia Active Oxygen pastreaza prospetimea alimentelor din prima zi pana la 9 zile, are rolul de a preveni formarea bacteriilor cu pana la 90% si a mirosurilor neplacute cu pana la 70%, tehnologia Air Tech Evolution garanteaza performante superioare in ceea ce priveste pastrarea alimentelor, iar tehnologia Hygiene Advance asigura cel mai sigur mediu pentru acestea.

NoFrost are o multime de avantaje, iar eu il consider a fi indispensabil in ziua de astazi, pentru ca: te scuteste de decongelarea periodica, solicita mai putin compresorul, asigura un consum redus de energie electrica si zgomot, si nu in ultimul rand, pentru ca protejeaza compresorul, crescandu-i astfel durata de viata. Datorita acestui sistem revolutionar de racire si a noului ventilator pozitionat pe peretele posterior al congelatorului, aerul rece este distribuit uniform, fiind lipsit de umiditate pentru a evita formarea ghetii.

Nu va mai fi necesara dezghetarea frigiderului, iar gestionarea separata a debitului de aer impiedica contaminarea cu mirosuri intre frigider si congelator. Combina masoara 186 x 60 x 72 centimetri, este argintie, moderna si functioneaza cu un singur compresor. In ceea ce priveste asezarea celor 2 compartimente, aici vei gasi in partea de sus frigiderul, iar putin mai jos congelatorul. Frigiderul are in total 235 litri, 3 rafturi din sticla, compartiment legume/fructe, 4 suporturi pe usa si sistem de iluminare cu LED-uri, care asigura o buna vizibilitate chiar si cu frigiderul plin. Congelatorul are 105 litri, 3 compartimente in care pot fi congelate 10 kg/24 h, tava pentru gheata si sistem de dezghetare automat.

Avand in vedere ca are toate calitatile necesare pentru a fi considerata alegerea perfecta, combina frigorifica Hotpoint XH8 T4Z XOJZV merita sa fie achizitionata de toti cei care au nevoie de un aparat cu spatiu mare pentru depozitarea alimentelor, tehnologii de ultima generatie si functii moderne. O recomand cu incredere, raportul sau calitate-pret este excelent!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *