Hotpoint LSPB 7M116 X EU – masina de spalat vase cu sistem de uscare Natural Element

Daca mi-ar fi spus cineva cu cativa ani in urma ca o sa devin dependenta de masina de spalat vase, cu siguranta nu l-as fi crezut, deoarece pe vremea aceea aveam ceva mai mult timp liber la dispozitie pentru astfel de activitati casnice si nu-mi imaginam ca voi ajunge sa ma numar si eu printre persoanele norocoasa care detin o asemenea masina automata. In prezent ma bucur de ajutorul ei si sunt foarte multumita de rezultate, de eficienta cu care aceasta spala, dar si de consumul mic de apa si energie electrica.

Masina de spalat vase partial incorporabila Hotpoint LSPB 7M116 X EU este cea pe care mi-am achizitionat-o cu un pret foarte avantajos de la magazinul online eMAG verifica pretul, are capacitate de incarcare 10 seturi, 7 programe, 2 nivele de temperatura si sistem de uscare natural. Datorita dimensinilor sale reduse ce masoara 82 x 44.5 x 57 centimetri, am incadrat-o cu usurinta sub blatul mobilei de bucatarie alaturi de masina de spalat rufe si cuptorul incorporabil.

Hotpoint LSPB 7M116 X EU deschisa

Si daca pe partea de design nu as avea foarte multe lucruri de mentionat, pentru ca este o masina simpla, alba, cu panou de comanda pozitionat frontal cu control mecanic la fel ca oricare alta, in ceea ce priveste tehnologia moderna lucrurile stau diferit. Aici am intalnit optiune de incarcare la jumatate, menita sa ajusteze consumul de apa, energie electrica dar si timpul atunci cand spal mai putine vase, astfel incat masina sa economiseasca resurse atunci cand nu este incarcata la capacitatea ei maxima.

Programele pe care aceasta ti le pune la dispozitie pentru a spala vasele murdare, sunt urmatoarele: Bio/Eco, auto intensiv – este recomandat pentru vasele cu grad de murdarie ridicat, precum si pentru cele care au resturi de mancare lipite sau arde pe peretii interiori ai acestora, auto normal, cristale, express ’40 – program rapid recomandat pentru a igieniza in doar cateva minute vasele care nu sunt murdare si inmuiere.

Masina de spalat vase partial incorporabila Hotpoint LSPB 7M116 X EU beneficiaza de cos reglabil pe inaltime, element ascuns de incalzire si-un motor foarte silentios, care iti permite s-o asezi in orice incapere vei dori fara ca zgomotul sa te deranjeze atunci cand aceasta functioneaza. Eu sunt foarte incantata si de consumul sau mic – 273 kw/an si doar 2520 litri apa/an! Specialistii au incadrat acest model in clasa de eficienta energetica A+ in urma testelor efectuate asupra lui, dovada a faptului ca Hotpoint este cu adevarat o masina economica!

Sunt convinsa ca orice familie ar fi fericita sa aiba un astfel de aparat electrocansic modern in locuinta ei, datorita ajutorului cosiderabil pe care il poate oferi la orice ora! Avand in vedere raportul calitate-pret excelent, precum si  multiplele beneficii pe care aceasta ti le ofera odata cu achizitionarea si instalarea sa, o recomand cu incredere tuturor, mentionandu-le celor interesati faptul ca transportul este gratuit pana la domiciliu, iar garantia valabila 2 ani de zile!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *