Hotpoint LSFK 7B019 X EU – masina de spalat vase cu sistem de uscare Natural

Din punctul meu de vedere, masina de spalat vase ar trebui sa fie nelipsita din locuintele oamenilor, la fel cum este in ziua de astazi si cea pentru rufe. Cu ajutorul sau murdaria si resturile de mancare vor putea fi indepartate mult mai rapid si usor, lasand vasele curate si igienizate fara ca tu sa depui efort. La adresa masinii de spalat vase Hotpoint LSFK 7B019 X EU am numai lucruri bune de mentionat, deoarece este un model nou, eficient si foarte spatios, pe care nu ma sfiesc sa-l folosesc ori de cate ori am nevoie.

Hotpoint este o masina de spalat vase free standing de culoare inox, masoara 85 x 45 x 60 centimetri si are panou de comanda mecanic pozitionat frontal. Aceasta poate fi achizitionata cu un pret avantajos de la magazinul online eMAG verifica pretul, transportul fiind gratuit pana la domiciliu, iar garantia valabila 24 luni. Desi multi o considera a fi un moft, eu personal cred ca ea reprezinta o necesitate. Avand in vedere preturile ieftine pe care le poti gasi in ziua de astazi la aceste masini de spalat vase, orice familie isi poate permite un astfel de aparat electrocasnic modern, care are menirea de a curata vasele eficient si rapid.

Hotpoint LSFK 7B019 X EU din fata

Modelul despre care discutam astazi vine dotat cu capacitate de incarcare de 10 seturi, 7 programe de spalare si 2 nivele de temperatura. Optiunile de spalare pe care le vei intalni aici sunt cele clasice regasite la oricare alta: rapid, program intensiv – special pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, delicat, express, normal si inmuiere. Datorita optiunii pentru programare intarziata, masina se adapteaza in functie de necesitatile tale, oferindu-ti posibilitatea de a seta chiar tu ora la care doresti ca aceasta sa-si inceapa programul de spalare.

De asemenea, tot aici am gasit si sistem de siguranta impotriva copiilor, rolul acestuia fiind de a bloca panoul de comanda in timpul functionarii pentru ca cei mici sa nu ii poata deregla setarile facute de tine. Hotpoint beneficiaza de element ascuns de incalzire, sistem de uscare natural, indicatir luminos de presiune la clatire si indicator pentru sare.  Avand in vedere ca este o masina economica, aceasta face parte din clasa de eficienta energetica A+, intregistrand un consum de 237 kw/an si doar 2800 litri apa/an.

Din punctul meu de vedere, masina de spalat vase Hotpoint LSFK 7B019 X EU este perfecta pentru cei care-si doresc un model ieftin, eficient si modern!Raportul calitate-pret este excelent, transportul este gratuit, indiferent de localitatea in care te afli, iar garantia are valabilitate 2 ani de zile. Sunt convinsa ca cei ce vor alege s-o achizitioneze vor fi multumiti de performantele sale ridicate, asadar, o recomand tuturor cu incredere!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *