Hotpoint FMSF 702B – masina de spalat rufe cu program antialergic

Atunci cand vine vorba de haine murdare si pete dificil de indepartat, cina ti-ar putea da o mana de ajutor daca nu masina de spalat rufe Hotpoint FMSF 702B? Acesta este un model nou, laudat datorita performantelor sale rdicicate la spalare, a consumului energetic mic, dar si a capacitatii de incarcare pe care o are, motiv pentru care am considerat ca e bine sa afli cateva detealii importante despre el. Masina beneficiaza de capacitate mare de incarcare – 7 kg, viteza de centrifugare 1000 rotatii pe minut, grila formata din 16 programe si clasa de eficienta energetica A++.

Pe langa faptul ca este eficienta si foarte incapatoare, masina are si un pret foarte bun verifica pretul, pe care cu siguranta n-ai cum sa-l treci cu vederea neobservat! Hotpoint este o masina fromoasa, prevazuta cu design modern, culoare alb, panou de comanda pozitionat frontal, usor de accesat, display LCD ce-ti indicat timpul ramas pana la finalizarea programului in curs si dimensiuni reduse ce masoara doar 85 x 59.5 x 43.5 centimetri.

Hotpoint FMSF 702B  din fata

Referitor la programele si tehnologiile sale, ar fi multe de spus, insa o sa ma limitez in a le mentiona doar pe cele mai importante. Spre exemplu, cele mai noi optiuni de spalare care o diferentiaza de alte modele clasice, sunt: Eco, Baby, indepartare pete, antialergic, spalare rapida, super wash si extra-clatire, lista programelor putand fi continuata si cu cele normale (bumbac, sintetice, lana etc).

Foarte important de punctat este motorul silentios Super Silent cu care masina vine echipata. Datorita nivelului scazut de zgomot vei putea spala indiferent de ora, fara sa-ti deranjezi vecinii,c hiar si pe parcursul noptii. Hotpoint beneficiaza de optiune pentru programare intarziata, ceea ce inseamna ca permite amanarea inceperii programului cu pana la 24 de ore, astfel incat hainele murdare sa poata fi spalate chiar si atunci cand tu nu esti acasa.

De asemenea, un alt lucru bun pe care l-am constat este consumul redus de energie elctrica si apa. Testele efectuate de catre specialisti au confirmat lucru acesta, doavada a faptului ca ea face parte acum din clasa de eficienta energetica A++, avand un consum de 1.01 khw/program standard si doar 10667 litri apa/an. Sunt convinsa ca orice femeie ar fi fericita sa aiba la indeamana un astfel de ajutor frumos si modern, masina Hotpoit, pe care sa o poata programa sa porneasca in functie de necesitatile sale, la orice ora doreste!

La capitolul siguranta, aici am remarcat sistemul de protectie impotriva copiilor, care are rolul de a bloca panoul de comanda pe tot parcursul functionarii, astfel incat cei mici sa nu ii poata deregla setarile facute de tine.  Avand in vedere ca raportul calitate-pret excelent al masinii de spalat rufe Hotpoint FMSF 702B cu incarcare frontala, eu personal consider ca aceasta merita a fi achizitionata! O recomand cu incredere, sunt convinsa ca n-o sa fiti dezamagiti!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *