Hotpoint FMF 723 – masina de spalat rufe cu ciclu antialergic

In ultima perioada am tot discutat despre diverse masini de spalat rufe cu capacitate mare de incarcare, deoarece am observat ca tot mai multe persoane sunt interesate sa-si schimbe modelele vechi si mai putin spatioase, cu astfel de aparate electrocasnice. Daca si tu faci parte din aceasta categorie si nu ai apucat pana acum sa-ti gasesti niciuna pe placul sau buzunarul tau, astazi iti propun sa-ti focalizezi atentia asupra noii masini de spalat rufe Hotpoint FMF 723 cu incarcare frontala, pentru ca eu personal consider ca ea chiar isi merita banii!

Frumoasa, moderna si foarte silentioasa, aceasta poate reprezenta cea mai buna alegere pentru orice familie numeroasa, deoarece asa cum ti-am mentionat si mai devreme, Hotpoint are capacitate mare de incarcare – 7 kg si un pret foarte avantajos verifica pretul. Avand la dispozitie acest model prevazut cu tehnologie revolutionara si capacitate de 7 kg, vei putea spala rapid si eficient mai multe haine murdare intr-un singur ciclu, dar si articole voluminoase, cum ar fi paturi, cuverturi sau pilote.

Spre deosebire de alte masini de spalat rufe obisnuite, aceasta vine in plus cu un program special antipete, care elimina eficient 20 de tipuri diferite de pete (fructe, sange, ciocolata, iarba, marker), fara a utiliza temperatura ridicata a apei. Miscarile tamburului, bio-faza initiala speciala la 40 grade Celsius – indeparteaza petele enzimatice si faza ulterioara la 43 grade Celsius – in timpul careia temperatura este mentinuta constanta, asigura indepartarea tuturor petelor, fara a fi necesar un pretratament.

Hotpoint FMF 723 din fata

Masina este dotata cu grila de programe formata din 16 optiuni de spalare, cele mai importante dintre acestea fiind: antialergic, extra-clatire, indepartare pete, bumbac, cuverturi, baby, ECO si super wash. In cazul in care nu stiai, ciclul antialergic este recomandat spalarii hainelor persoanelor cu pielea sensibila, deoarece se bazeaza pe doua etape de incalzire a apei, pentru a elimina polenul si acarienii.

Acesta utilizeaza o cantitate mai mare de apa pentru a dizolva mai bine detergentul si prevede cinci etape de clatire – trei in plus fata de ciclurile standard – pentru indepartarea eficienta a principalilor alergeni, cum ar fi acarienii si polenul de pe fibre si tesaturi.

Hotpoint masoara 85 x 59.5 x 54 centimetri si este o masina capabila sa stoarca rufele spalate pana la ultima picatura de apa, astfel incat acestea sa necesite mai putin timp de uscare, datorita vitezei sale mari de centrifugare – 1200 rotatii pe minut. Aceasta iti pune la dispozitie si optiune pentru programare intarziata, perfecta zilele in care n-ai timp sa stai acasa si sa astepti terminarea programului. Masina poate fi setata sa porneasca singura la orice ora iti doresti, chiar si atunci cand tu nu esti acasa, astfel incat articolele vestimentare preferate sa fie gata odata cu intoarcerea ta la domiciliu!

Tot aici am intalnit si sistem de siguranta impotriva copiilor, care are rolul de a bloca panoul de comanda si usa acesteia, astfel incat cei mici sa nu ii poate deregla programul setat de tine atunci cand raman nesupravegheati in preajma sa. Un alt aspect important pe care trebuie neaparat sa ti-l mentionez este consumul. Aparatul electrocasnic se poate lauda cu incadrarea in clasa de eficienta energetica A+++, una dintre cele mai bune si cu un consum mic de energie electrica si apa: 0.94 kw/program standard si 10840 litri apa/an.

Si pentru ca eu consider masina de spalat rufe Hotpoint FMF 723, eficienta si foarte avantajoasa din punct de financiar, o recomand cu incredere tuturor celor care isi doresc un astfel de aparat electrocasnic  util la casa omului, prevazut cu capacitate de incarcare si viteza de centrifugare mare! Produsul beneficiaza de transport gratuit pana la domiciliul tau, indiferent de localitatea in care te afli si are garantie valabila 2 ani de zile!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *