Hotpoint-Ariston RPD 1047 DX EU – masina de spalat rufe cu program AntiAlergic

Capacitate mare de incarcare, programe eficiente, tehnologie de ultima generatie, design modern si consum mic de apa si energie electrica, cam asa as putea descrie in doar cateva cuvinte noua masina de spalat rufe Hotpoint-Ariston RPD 1047 DX EU. Daca te gandesti sa-ti utilezi locuinta cu un astfel de aparat electrocasnic, vreau sa stii ca iti recomand modelul mentionat mai sus cu toata increderea, deoarece are toate calitatile necesare pentru a fi considerat excelent, din toate punctele de vedere!

Este o masina cu capacitate mare de incarcare, perfecta pentru familiile numeroase! Cu ajutorul sau vei putea spala mai multe rufe intr-un singur ciclu – pana la 10 kg, dar si articole voluminoase, cum ar fi: cuverturi, paturi sau pilote. In ceea ce priveste viteza de centrifugare si la acest capitol sta foarte bine: 1400 rotatii pe minut care iti asigura haine spalate eficient si stoarse pana la ultima picatura de apa, astfel incat timpul necesar uscarii sa fie cat mai mic!

Hotpoint-Ariston RPD 1047 DX EU din fata

Pretul este accesibil, iar cei ce doresc sa-si cumpere aceasta masina cu incarcare frontala online verifica pretul, o pot face cu toata increderea, fiind convinsi ca raportul sau calitate-pret este excelent! Multumita dimensiunilor mici – 85 x 59.5 x 60.5 centimetri si nivelului de zgomot redus, aparatul electrocasnic poate fi integrat cu usurinta in orice coltisor al casei (bucutarie, baie sau hol), fara sa te incomodeze! Beneficiaza de cel mai nou sistem de motorizare Direct Injection, Digital Motion, Super Silent, care iti asigura silentiozitate chiar si atunci cand masina stoarce – nivel de zgomot 56 dB(A).

Programele pe care ti le pune la dispozitie sunt in total 16, iar pe cele mai importante dintre acestea sunt convinsa ca ai avut ocazia sa le utilizezi pana acum: baby – recomandat pentru spalarea hainelor bebelusilor, antialergic – pentru persoanele cu pielea sensibila, pilote, lenjerie, bumbac, delicate, super wash si extra-clatire.

In functie de timpul pe care tu il ai la dispozitie, poti opta pentru a spala atunci cand esti acasa, sau in lispa ta, programand masina la ora la care doresti sa-si inceapa singura ciclul spalarii! Aceasta este dotata cu optiune pentru programare intarziata, ceea ce inseamna ca poti amana pornire chiar si cu 24 de ore!

Gratie panoului cu functii intuitive, va fi usor sa setezi optiunile dorite, iar display-ul elegant LCD iti afiseaza toate informatiile de care tu ai nevoie: timpul ramas pana la finalizarea programului, etapa de spalare in curs de desfasurare, viteza de centrifugare si temperatura apei. Si pentru ca acestea nu sunt toate dotarile sale inteligente, trebuie neaparat sa-ti mentionez si de sistemul de siguranta impotriva copiilor, care are rolul de a bloca butoanele si usa masinii, pentru ca cei mici sa nu ii poata deregla setarile! Astfel, tu iti vei putea vedea linistita de treburile casnice, fara sa mai fie nevoie sa-i supraveghezi pe cei mici!

Masina de spalat rufe Hotpoint-Ariston RPD 1047 DX EU sta foarte bine si la capitolul consum, dovada a faptului ca face parte din clasa de eficienta energetica A+++ (consuma 141 kwh/an, 12460 litri apa/an). Pentru toate acestea, eu personal consider ca isi merita fiecare banut in parte. Este o masina eficienta, economica si foarte spatioasa, perfecta pentru orice familie moderna!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *