Horizon 22HL719F – televizor de 56 centimetri, cu specificatii bune

Daca ai in plan achizitionarea unui televizor cu diagonala mica, insa nu stii ce sa alegi, in articolul de astazi discutam despre Horizon 22HL719F, un televizor cu performante bune, ideal pentru camera copiilor sau bucatarie. Face parte din gama 2015, poate de aceea pretul este unul foarte bun in aceasta perioada. Cea mai buna oferta am gasit-o aici, inclus in pret fiind si transportul. De asemenea magazinul ofera posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, evident contracost.

La exterior intalnim un televizor cu design modest, construit dintr-un plastic negru lucios – destul de greu de intretinut. Totusi, discutam despre un model accesibil, deci nu putem avea pretentii ridicate. Dimensiunile in schimb se incadreaza in standardele actuale, fiind un model destul de subtire si usor. Suportul pentru masa dispune de un design clasic, insa cu ajutorul unui suport compatibil VESA (pe care trebuie sa il cumparati separat) acesta poate fi montat pe perete.

Horizon 22HL719F din fata

Meniul de utilizare este disponibil in limba romana, fiind foarte usor de configurat sau setat, chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia. Telecomanda este potrivita ca si marime, raspunde bine la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv. Posturile TV se schimba aproape instant, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD. Sunetul este asigurat de un sistem Nicam A2, format din doua difuzoare stereo cu o putere maxima de 10 wati.

Raportat la dimensiunile acestuia, calitatea audio este una foarte buna, nu este necesar un sistem audio extern. Diagonala ecranului masoara 56 centimetri, fiind potrivit pentru o camera de mici dimensiuni sau chiar pentru o camera standard de apartament. Discutam despre un disply EDGE LED, cu rezolutie maxima de 1920 x 1080 pixeli, adica FullHD. Imaginile afisate sunt clare iar culorile vii si naturale. De asemenea si unghiul de vizibilitate este unul extrem de bun, chiar daca nu foloseste tehnologia IPS. Conform producatorului si consumul de energie este unul scazut, doar 22 wati atunci cand functioneaza.

Din dotarile acestuia nu lipseste tunerul digital DVB-T, DVB-C si nici slotul CI+, ambele fiind utile pentru receptionarea posturilor TV in format digital sau HD fara a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox, indiferent de operatorul de cablu utilizat. De asemenea Horizon 22HL719F este dotat cu player multimedia integrat, unul chiar destul de bun, care poate reda cam orice fisier audio, foto sau video, direct de pe stick-ul USB sau hard disk-ul extern.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *