Heinner MG1500TA-BG – masina de tocat ieftina cu accesoriu pentru rosii si carnati

Pentru o femeie gospodina, orice aparat electrocasnic este binevenit in locuinta sa, pentru ca inseamna un ajutor la treburile gospodaresti. Fie ca vorbim de curatenie, mancare, spalatul hainelor murdare sau alte activitati de genul acesta, ideea in sine este aceeasi: cu cat ai mai mult ajutor, cu atat termini mai repede si-ti ramane timp liber pentru activitatile care iti fac cu adevarat placere. Si pentru ca stiu cat de important este rolul unei masini de tocat in bucatarie, astazi m-am gandit sa-ti prezint Heinner MG1500TA-BG, un nou model eficient, ideal pentru a toca/marunti preparatele din carne, legumele, dar si rosiile.

Inainte de-a avea o masina de tocat carne electrica, obisnuiam sa folosesc fie robotul de bucatarie, fie masina de tocat manuala. Lucrurile s-au schimbat complet in momentul in care mi-am cumparat acest model eficient verifica oferta actuala, iar astazi pot spune ca sunt foarte multumita si incantata de alegerea facuta. Desi robotul avea si accesoriu pentru tocat, nu reusea sa o faca la fel de bine precum masina, iar cantitatea de carne tocata pe minut era semnificativ mai mica. Masina manuala era un adevarat chin pentru mine, mai ales atunci cand trebuie sa o fixez de blatul mesei. Functiona greu si necesita un efort foarte mare, iar eu dupa primele minute eram epuizata.

Heinner MG1500TA-BG

Ii multumesc celui care s-a gandit la noi, femeile, si care a avut ideea de-a proiecta si realiza o astfel de masina de tocat electrica, dotata cu motor puternic, accesorii multiple si capacitate de tocare mare intr-un singur minut. Masina Heinner despre care eu am ales sa-ti vorbesc astazi, are motor de 1600 W, capacitatea de a toca 1.2 kg/minut, functie revers si numeroase accesorii extrem de utile.
Majoritatea masinilor de tocat functioneaza cu o singura viteza, prin actionarea butonului ON/OFF, si la fel este si in cazul de fata. Este important sa stii ca acesta este un aparat multifunctional, care poate toca multe alimente, nu doar carne, inclusiv fructe si legume.

Pe langa accesorii, puterea motorului si capacitatea de tocare, alte aspecte esentiale de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi un astfel de electrocasnic, sunt: sistemul de siguranta si materialul din care sunt confectionate cutitele. Pentru a evita accidentele, alege o masina de tocat cu functii de protectie. Heinner are functie de oprire automata, care intervine atunci cand motorul s-a supraincalzit, functie revers ce permite extragerea alimentelor blocate prin partea superioara si cutite realizate din inox. Pentru a prelungi durata de viata a masinii de tocat, iti recomand sa o cureti bine si sa o stergi dupa fiecare utilizare, iar accesoriile acesteia sa le speli fie manual, fie in masina de spalat vase.

Si pentru ca tot am deschis subiectul „accesorii”, hai sa vedem si care sunt cele cu care masina vine dotata! Asadar, odata cu achizitionarea sa vei primi si urmatoarele componente: accesoriu carnati, accesoriu rosii si tava de alimentare metalica. Daca iti este util un model multifunctional, alege aceasta masina care are incluse cele 2 accesorii esentiale: cel pentru carnati si cel pentru rosii. In schimb, daca intentionezi sa o folosesti doar pentru a toca carne, concentreaza-te pe un model care are o capacitate mare de tocare pe minut! Tine minte, nu lasa niciodata aparatul in functiune nesupravegheat, iar inainte de a detasa componentele, ai rabdare ca ca toate partile mobile sa se opreasca din miscare!

Daca vei alege masina de tocat Heinner MG1500TA-BG sunt sigura ca o sa-ti placa, pentru ca este eficienta, poate toca o cantitate importanta de alimente pe minut, fara sa se blocheze, iar avantajul este ca-ti ofera incluse in pret si aceste 2 accesorii care iti vor fi de mare folos, cel pentru carnati si cel pentru pasarea rosiilor! O recomand cu toata increderea, merita banii!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *