Heinner HWM-M7012LA+ masina de spalat rufe ieftina cu capacitate de incarcare 7kilograme

Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012LA+ face parte din cea mai noua serie lansata pe piata de Heinner, are capacitate de incarcare de 7 kg, viteza de centrifugare ce poate ajunge pana la 1200 rotatii pe minut si grila de programe foarte diversificata. Spre deosebire de modelele vechi, aici pot fi vazute imbunatatiri semnificative in privinta designului, dar si o multime de functii inteligente si sisteme noi si moderne. Avand in vedere faptul ca este o masina ieftina, nu m-as fi asteptat sa gasesc atat de multe dotari, asadar, in randurile de mai jos vom discutam exclusiv despre acestea!

Aparatul electrocasnic poate fi integrat cu usurinta in orice coltisor al bucatariei sau chiar in baie daca nu te deranjeaza, deoarece masoara doar 85 x 59.5 x 49.5 centimetri. Este o masina alba, moderna, prevazuta cu hublou cu deschidere larga, sertar pentru detergent si display elegant LCD, care iti pune la dispozitie cele mai importante informatii legate de ciclul spalarii: timpul ramas pana la finalizarea programului, etapa de spalare in curs de desfasurare, temperatura apei si viteza de centrifugare.

Heinner HWM-M7012LA+ din fata

Daca ti-am trezit interesul pentru noua masina de spalat rufe, trebuie sa-ti mentionez faptul ca o poti achizitiona online cu un pret super avantajos verifica pretul, iar transportul acesteia este gratuit, indiferent de localitatea in care te afli. Avantajul pe care ti-l ofera cuva cu capacitate mare de 7 kg este de a spala mai multe rufe murdare intr-un singur ciclu, precum si articole voluminoase: cuverturi, paturi groase, pilote.

De asemenea, ai la dispozitie posibilitatea de a alege numarul de rotatii, care reprezinta viteza maxima de stoarcere. Valoarea minima este de 400 de rotatii pe minut, iar cea maxima atinge 1200 de rotatii, astfel incat sa poti adapta aceasta viteza in functie de tipul tesaturilor pe care intentionezi sa le speli.Programele de care masina dispune sunt urmatoarele: delicate, prespalare, rapid – dureaza doar 15 minute, lenjerie de corp, centrifugare, bumbac, lana, sintetice si optiune speciala pentru curatarea cuvei – se realizeaza la o temperatura de 90 grade Celsius, iar daca se adauga si o cantitate adecvata de agent de curatare (special pentru masinile de spalat automate), curatarea tamburului va fi si mai eficienta.

La capitolul functii si sisteme de siguranta, aparatul electrocasnic se poate lauda cu o multime de optiuni moderne, cum ar fi: siguranta impotriva copiilor – blocheaza butoanele si usa pe tot parcursul functionarii, astfel incat cei mici sa nu ii poata deregla setarile, programare intarziata – ai la dispozitie posibilitatea de a amana inceperea ciclului de spalare cu pana la 24 de ore, sistem detectare spuma – permite detectarea automata a spumei in exces si indepartarea acesteia, functie de semnalizare sonora suplimentara – te avertizeaza la sfarsitul programului si sistem de control al balansului – diminueaza vibratiile si reduce zgomotul produs in timpul stoarcerii.

In ceea ce priveste consumul de resurse, masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012LA+ se poate lauda cu clasa de eficienta energetica A+, una dintre cele mai bune, precum si cu un consum mic de curent electric si apa (224 kW/an, 10800 litri apa/an). Avand in vedere toate aceste dotari, designul modern, dar si pretul avantajos, eu personal consider ca masina isi merita banii! O recomand cu incredere tuturor, deoarece raportul calitate-pret este excelent!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *