Heinner HWM-M7012HA+++ masina de spalat rufe dotata cu tehnologia Storm Wash

Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012HA+++ cu incarcare frontala reprezinta cea mai buna optiune pentru cei care isi doresc capacitate mare, functii moderne, tehnologie de ultima generatie, dar si design elegant. Daca n-ai sti ca este Heinner, cu siguranta ai putea s-o confunzi usor cu una premium, deoarece arata absolut superb din orice unghi ai privi-o! Designul acesteia este complet diferit fata de celelalte pe care le-am vazut pana acum, iar schimbarile sunt in bine.

Masoara doar 85 x 59.5 x 49.5 centimetri, este alba, are hublou negru, panou de comanda usor de accesat, display elegant LCD (afiseaza timpul ramas pana la finalizarea programului, etapa de spalare in curs de desfasurare, temperatura apei si viteza de centrifugare), sertar pentru detergent si hublou cu deschidere larga, pentru a-ti oferi usurinta si lejeritate crescuta in manuirea articolelor foarte mari atunci cand trebuie sa le introduci sau sa le scoti din masina.

Heinner HWM-M7012HA din fata

Aparatul electrocasnic despre care discutam astazi are pret foarte avantajos verifica pretul, capacitate de incarcare 7 kg, viteza de centrifugare ce poate ajunge pana la 1200 rotatii pe minut, o multime de programe rapid si eficiente, optiuni si sisteme de siguranta si desigur, consum mic de energie electrica si apa.

In cazul in care te-am facut deja curios cu privire la grila de programe, iti mentionez cateva dintre acestea: sport, delicate, colorate, extra-clatire, sintetice, mix, bumbac, spalare manuala, prespalare, lana, baby care – recomandat pentru hainele bebelusilor si clatire + centrifugare. Masina beneficiaza de sistem electronic de control al balansului, care prin distribuirea uniforma a rufelor in interiorul tamburului, diminueaza vibratiile si reduce zgomotul produs in timpul stoarcerii.

Astfel, nivelul de zgomot va fi mai mic, iar tu vei avea posibilitatea sa speli la orice ora iti doresti, fara sa-ti deranjezi vecinii! De asemenea, optiunea de start intarziat iti permite sa amani inceperea programului cu pana la 24 de ore, pentru ca hainele tale sa fie gata exact atunci cand tu ai nevoie de ele! Heinner se poate lauda cu sistem de protectie impotriva inundatiilor – opreste alimentarea cu apa in cazul in care senzorul detecteaza scurgeri, siguranta impotriva copiilor – blocheaza panoul de comanda, astfel incat cei mici sa nu ii poata deregla setarile, flexibiltate ridicata in alegerea temperaturii de spalare, functie de semnalizare sonora suplimentara si sistem de indepartare a spumei – permite detectarea automata a spumei in exces si indepartarea acesteia.

In ceea ce priveste consumul de resurse, aceasta reuseste sa se incadreze in cea mai buna clasa de eficienta energetica, A+++, deoarece inregistreaza 0.93 kwh/program standard si doar 10000 litri apa consumati pe an. Din punctul meu de vedere, masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012HA+++ merita toti banii, deoarece este un aparat electrocasnic modern, eficient si foarte performant, care reuseste sa se adapteze cu brio in functie de necesitatile tale. Il recomand cu incredere tuturor, raportul sau calitate-pret este excelent!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *