Heinner HWM-M7012A+ masina de spalat rufe cu consum redus si pret accesibil

Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012A+ cu incarcare frontala face parte din aceeasi categorie cu cele despre care ti-am vorbit zilele trecute, fiind de asemenea un model nou, scos pe piata la inceputul acestui an. Pretul avantajos, capacitatea mare de incarcare de 7 kg, designul modern si functiile inteligente sunt cateva dintre motivele pentru care eu ti-o recomand, asadar, daca te intereseaza sa afli mai multe detalii legate de acest aparat electrocasnic, urmareste cu atentie randurile de mai jos, deoarece astazi discutam exclusiv despre noul model Heinner!

Aceasta este o masina frumoasa, super silentioasa, ieftina verifica pretul (o sa ramai uimit de pretul ei, iti garantez), fiabila si foarte eficienta, capabila sa spele pana la 7 kg de rufe murdare intr-un singur ciclu. O recomand familiilor numeroase formate din 4-6 membri, dar si celor care obisnuiesc sa spele des. Multumita vitezei sale de centrifugare ce poate ajunge pana la 1200 rotatii pe minut, rufele vor fi intotdeauna stoarse eficient pana la ultima picatura de apa, necesitand astfel mai putin timp pentru a sta intinse pe uscator.

Heinner HWM-M7012A+ din fata

Masoara 85 x 59.5 x 49.5 centimetri, este alba, are panou de comanda usor de accesat si display elegant LED care afiseaza viteza e centrifugare, temperatura apei si timpul ramas pana la finalizarea programului in curs de desfasurare. Avand in vedere nivelul scazut de zgomot din timpul centrifugarii, masina poate fi asezata in orice coltisor al casei fara sa te deranjeze, iar prin intermediul optiunii de programare intarziata, ai posibilitatea de a seta chiar tu ora de incepere a ciclului de spalare, pentru ca rufele sa fie gata exact atunci cand iti doresti! Amanarea se poate face cu pana la 24 de ore.

Grila de programe este formata din 8 cicluri eficiente si rapide, cum ar fi: bumbac, lana, sintetice, delicate, etc. Pe langa optiunea pentru programare intarziata, masina se poate lauda si cu sistem detectare spuma, sistem electronic de control al balansului – elimina vibratiile si zgomotul din timpul centrifugarii, selector centrifugare, siguranta impotriva copiilor – blocheaza panoul de comanda pe tot parcursul programului de spalare si reglare temperatura.

Avand in vedere consumul mic de resurse pe care il inregistreaza pe parcursul unui an de zile (224 kWh/an si 10800 litri apa/an), specialistii au considerat ca merita a fi incadrata in clasa de eficienta energetica A+, una dintre cele mai bune, care confirma faptul ca Heinner este o masina economica. Pentru toate aceste optiuni moderne, pentru capacitatea marea pe care ti-o pune la dispozitie pentru spalarea hainelor, dar si pentru pretul avantajos cu care poate fi achizitionata, eu personal consider ca masina de spalat rufe Heinner HWM-M7012A+ este excelenta! Asadar, daca iti doresti un nou aparat electrocasnic eficient, ti-l recomand cu toata increderea pe cel mentionat mai sus!

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *