Heinner HAC-9INVB – cel mai ieftin aer conditionat disponibil in 2015

Stii ca este vara afara atunci cand pornesti aerul conditionat sau atunci cand incepi sa cauti oferte pentru instalarea unui astfel de aparat. Pentru cea de-a doua categorie aduc astazi in prim plan un model de aer conditionat ieftin (poate cel mai accesibil pe care il poti cumpara in aceasta perioada), perfect pentru un apartament cu maxim 2-3 camere. Acesta a intrat recent in oferta magazinelor online fiind un produs destul de nou, inlocuitor al modelului cu 9000 BTU, lansat anul trecut.

Online se poate cumpara de aici, avand transportul gratuit precum si posibilitatea de a extinde perioada de garantie cu inca 12 sau 24 de luni, bineinteles contracost. Pretul nu include montajul si nici kitul de instalare, acestea se platesc separat dupa achizitionare. Din experienta personala pot spune ca instalarea unui aparat cu o asemenea putere nu ar trebui sa depaseasca 350-400 lei. Firma care se va ocupa de montajul acestuia trebuie sa fie una autorizata, in caz contrar riscati sa pierdeti garantia oferita de producator.

Heinner HAC-9INVB unitate interioara

Desi discutam despre un produs ieftin aspectul acestuia este unul reusit, fiind asemanator cu ce intalnim si la producatorii premium. Unitatea interioara este complet alba, dotata cu un display LED care indica informatii legate de temperatura setata. Mai multe informatii despre programul folosit sau treapta de ventilare sunt disponibile pe display-ul prezent pe telecomanda. Dimensiunile sunt cele standard, intalnite de obicei la orice aparat din aceasta categorie.

Asa cum am precizat de la inceputul acestui articol cei 9000 BTU sunt suficienti pentru racirea unui apartament cu maxim 3 camere. Conform producatorului atunci cand este utilizat pentru racire acesta este incadrat in clasa de consum energetic A+ iar atunci cand il folosit pentru incalzirea locuintei acesta are un consum mai bun, fiind incadrat in clasa energetica A++. Indiferent de clasa de consum in care acesta este incadrat un lucru este sigur, nu va incarca la factura de energie electrica.

Este dotat cu un compresor de ultima generatie care foloseste tehnologia Inverter, de aici consumul redus de energie precum si posibilitatea de a functiona chiar si atunci cand afara temperatura ajunge pana la maxim -15 grade. In aceste conditii poate fi utilizat chiar si pe timpul iernii, pentru incalzirea locuintei. Tot datorita compresorului Heinner HAC-9INVB este mult mai silentios, nivelul maxim de zgomot produs de unitatea interiora fiind de 54 decibeli, in timp ce unitatea exterioara produce un zgomot constant de 60 decibeli. Functiile din dotare sunt cele uzuale (racire, incalzire, ventilare si dezumidificare) precum si o functie speciala, cea de autodiagnsticare. Aceasta afiseaza informatii atunci cand aparatul are o problema tehnica, astfel ca dupa ce consultati manualul va puteti da seamana de natura acesteia.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *