Heinner HAC-24INVB – racire la modul industrial, ideal pentru locuinte spatioase!

Pentru ca se anunta o vara incendiara, astazi vin cu o recomandare celor care sunt in cautarea unui aparat de aer conditionat puternic, eficient energetic, si nu in ultimul rand, accesibil. Este vorba despre modelul HAC-24INVB de la Heinner, un aparat de aer conditionat cu putere de racire foarte mare, care poate fi utilizat cu usurinta si pentru climatizarea spatiilor comerciale, birourilor sau a locuintelor extrem de spatioase, cu pana la 5-6 camere. Practic este unul dintre cele mai puternice aparate tip Split.

Daca sunteti interesati sa il cumparati cu un pret bun, cea mai buna oferta am gasit-o verifica oferta actuala, inclus in pret fiind si transportul. Vine fara kit de instalare, insa chiar si asa ramane un aparat cu pret avantajos. Din experienta personala, costul instalarii este undeva intre 350-450 lei, in functie de oras sau firma care se ocupa de montaj. Trebuie sa alegeti o firma autorizata (lista o gasiti pe talonul de garantie), in caz contrar riscati sa ramaneti fara garantie. Heinner ofera pentru aparatele de aer conditionat 36 de luni garantie, iar magazinul online ofera posibilitatea de a extinde perioada cu inca 12 sauy 24 de luni, evident contracost.

Heinner HAC-24INVB

Nu pot spune foarte multe lucruri despre aspectul acestuia, fiind un model tip Split, discutam despre acelasi design cu care suntem obisnuiti. Unitatea interioara si cea exterioara sunt complet albe, fiind usor de integrat in orice colt al locuintei dumneavoastra. Unitatea interioara este dotata cu un display tip LCD care indica temperatura setata plus alte cateva LED-uri care afiseaza programul utilizat. Informatii suplimentare sunt disponibile pe ecranul prezent pe telecomanda. Aceasta este potrivita ca si marime, raspunde bine la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv.

Conform specificatiilor acesta este incadrat in clasa de consum energetic A++ atunci cand este folosit pentru racirea locuintei, si A+ atunci cand este utilizat pentru incalzire. In ambele cazuri discutam despre un consum scazut, care nu va creste cu mult factura la energia electrica. Acest lucru este posibil datorita compresorului tip Inverter, care optimizeza functionarea compresorului ducand astfel la un consum energetic mai mic, reducerea zgomotului si fiabilitate crescuta. Zgomotul produs de unitatea interioara este de maxim 61 decibeli, doar atunci cand este utilizat intr-o treapta superioara de ventilare.

Pentru ca aerul ventilat de acesta sa fie intotdeauna curat, lipsit de mirosuri sau bacterii, cei de la Heinner au echipat aparatul cu un filtru HD, acesta asigura o eficienta crescuta a retinerii prafului cu pana la 50% mai mult si a polenului cu pana la 80%. Este amplasat in partea frontala a unitatii interioare, fiind usor de spalat ori de cate ori este nevoie. Functiile din dotarea acestuia sunt cele uzuale: racire/incalzire, ventilare, dezumidificare, turbo, sleep/nigt mode si auto. Practic sunt functiile necesare oricarui aparat de acest gen, ce intalnim pe modelele mai scumpe, in mare parte sunt doar pentru a justifica pretul, fara a fi cu adevarat necesare. Ca o concluzie la finalul acestui review, Heinner HAC-24INVB este un aparat accesibil, cu functii decente, consum redus, ideal pentru cei care isi doresc un aparat puternic, insa nu vor sa plateasca in plus doar pentru brand sau functii inutile.

Articole similare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *